Facebook Pixel Ράλι Ακρόπολις: Επίσημο! Παρέμεινε το Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC - Τότε θα γίνει ο αγώνας του 2022
Άλλα Σπορ
| 2021-10-15 22:44:00

Επίσημο! Παρέμεινε το Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC - Τότε θα γίνει ο αγώνας του 2022

Sportdog Team
Επίσημο! Παρέμεινε το Ράλι Ακρόπολις στο καλεντάρι του WRC - Τότε θα γίνει ο αγώνας του 2022

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού την Παρασκευή (15/10) έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς, επικυρώνοντας πως το Ράλι Ακρόπολις θα είναι και πάλι το καλεντάρι του WRC.

Ράλι Ακρόπολις: Από τις 8 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο ελληνικός αγώνας του WRC σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε η FIA την Παρασκευή (15/10) επικυρώνοντας πως το Ράλι των Θεών θα είναι στο καλεντάρι του WRC για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σημαντικός παράγοντας ήταν το γεγονός πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν φέτος, δεν επηρέασαν την διεξαγωγή του, κάτι που το κάνει τον 10ο γύρο, σε μια χρονιά με 13 ράλι με την αρχή να γίνεται στις 20-23 Ιανουαρίου στο Μόντε Κάρλο, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή της Νέας Ζηλανδίας στο καλεντάρι.

"Ο εθνικός μας αγώνας επανήλθε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και επανασυστήθηκε με το νέο, σύγχρονο πρόσωπό του σε παλιούς και νέους φίλους. Αυτό το νέο πρόσωπο του αγώνα δεν εξαντλείται σε μία και μόνο χρονιά. Για την ακρίβεια, έχουμε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της χώρας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τουλάχιστον μέχρι και το 2023, ωστόσο από σήμερα κιόλας βάζουμε τις βάσεις για την αμέσως επόμενη χρονιά, το 2022. Από σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ημερομηνία του επόμενου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανάπαυλας. Ο αγώνας μας, έπειτα και από την επιτυχή διοργάνωσή του υπό άστατες καιρικές συνθήκες, βρήκε μια νέα θέση στο ημερολόγιο του WRC, αφού και για το 2022 η διεξαγωγή του θα γίνει το Σεπτέμβριο. Και η Πολιτεία αυτό που θα εγγυηθεί είναι ακόμα μία εξαιρετική -με πολλές εκπλήξεις- διοργάνωση", είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για την διατήρηση του Ράλι Ακρόπολις στο πρόγραμμα του WRC.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags