Facebook Pixel Η πανέμορφη BMW Concept Touring Coupe
Άλλα Σπορ
| 2023-05-23 11:11:00

Η πανέμορφη BMW Concept Touring Coupe - Η BMW Concept Touring Coupe είναι ένα κόσμημα στον δρόμο

Sportdog Team
Η πανέμορφη BMW Concept Touring Coupe - Η BMW Concept Touring Coupe είναι ένα κόσμημα στον δρόμο

Το BMW Group παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα την BMW Concept Touring Coupé στα εγκαίνια της Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2023. Το κλειστό διθέσιο που δημιουργήθηκε ως one-off μοντέλο, συνεχίζει την παράδοση των θρυλικών κλασικών BMW αποτελώντας ένα διαχρονικό σύμβολο ελευθερίας σε τέσσερις τροχούς που ενσαρκώνει τη χαρά του ταξιδιού.

Η BMW Design επανασχεδίασε το παραδοσιακό σχήμα αμαξώματος ενός κομψού σπορ αυτοκινήτου, προσδίδοντάς του έναν shooting brake χαρακτήρα. Στο εσωτερικό, οι φιλοτεχνημένες με ακρίβεια δερμάτινες επιφάνειες από τον ιταλό κατασκευαστή Poltrona Frau δημιουργούν μια πολυτελή ατμόσφαιρα.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της BMW Concept Touring Coupé καθορίζεται από τον οδηγοκεντρικό σχεδιασμό του cockpit - σήμα κατατεθέν της μάρκας - με μέγιστη προσοχή στην επιλογή υλικών, στους χρωματικούς συνδυασμούς και την ποιότητα κατασκευής. Η αποκλειστική διχρωμία των δερμάτινων επενδύσεων που δημιούργησε ο ιταλικός οίκος Poltrona Frau χωρίζει το εσωτερικό οριζόντια σε δύο χρωματικές ζώνες: Επάνω, ένας σκούρος καφετί τόνος βοηθά στη συγκέντρωση κατά την οδήγηση και κάτω, το light saddle brown προσδίδει μία αίσθηση άνεσης και ζεστασιάς στην καμπίνα.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags