Facebook Pixel Αυτή είναι η συναρπαστική BMW M 1000 XR
Άλλα Σπορ
| 2023-06-09 10:24:00

Αυτή είναι η συναρπαστική BMW M 1000 XR - "Πιάνει" τα 280 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα

Sportdog Team
Αυτή είναι η συναρπαστική BMW M 1000 XR - "Πιάνει" τα 280 χιλιόμετρα τελική ταχύτητα

Το γράμμα M είναι παγκοσμίως συνώνυμο της αγωνιστικής επιτυχίας καθώς και της γοητείας που εκπέμπουν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της BMW και απευθύνεται σε πελάτες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις για επιδόσεις, αποκλειστικότητα και εξατομικευμένο στυλ.

Τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων της BMW Motorrad και μία παράδοση σχεδόν ενός αιώνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η πρωτότυπη M 1000 XR αποτελεί πρόγευση μιας supersport μοτοσυκλέτας που διαχειρίζεται άριστα κάθε είδους χρήση: στον επαρχιακό δρόμο, σε μεγάλες αποστάσεις και στην πίστα με την ίδια αυτοπεποίθηση σε επίπεδο απόδοσης που μέχρι τώρα ήταν άγνωστη σε αυτή την κατηγορία.

Ως βάση χρησιμοποιείται ο τετρακύλινδρος κινητήρας της supersport μοτοσικλέτας BMW S 1000 RR, ο οποίος διαθέτει την τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων BMW ShiftCam. Με απόδοση πάνω από 147 kW (200 hp), βάρος κατά DIN χωρίς αναβάτη μόλις 223 kg με γεμάτο ρεζερβουάρ, και τεχνολογία πλαισίου, αεροδυναμική και ηλεκτρονικά ελέγχου σχεδιασμένα να αποδίδουν παντού καλά.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags