Facebook Pixel Ποστάρισμα-έκπληξη διαιτητή για μεγάλη ομάδα!
| 2014-01-28 10:00:00

Ποστάρισμα-έκπληξη διαιτητή για μεγάλη ομάδα!

Ποστάρισμα-έκπληξη διαιτητή για μεγάλη ομάδα!

Ποιος Έλληνας διαιτητής έγραψε σχόλιο για κορυφαία ομάδα στο Facebook και για ποιο λόγο; Γιατί προκαλεί έκπληξη το ποστάρισμά του; Ο sportdog το έχει και το παρουσιάζει!

Ακόμα ένα ντέρμπι - ντροπή για τον ελληνικό αθλητισμό διεξήχθη το περασμένο Σάββατο. Στην Πυλαία, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, που διεκόπη όταν ένας ανεγκέφαλος πέταξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι διαιτητές πήραν την απόφαση να διακόψουν το παιχνίδι, να εκκενώσουν το γήπεδο -όπως έχουν το δικαίωμα βάσει κανονισμών- και να συνεχίσουν μετά το ματς. Μία απόφαση απολύτως σωστή που πήρε, μάλιστα, τα εύσημα και από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η "ασπρόμαυρη" διοίκηση τάχθηκε με μία θαρραλέα ανακοίνωση υπέρ των διαιτητών που σταμάτησαν το ντέρμπι και καταδίκασε τους οπαδούς της ομάδας που βλάπτουν με τις ενέργειές τους το συμφέρον του συλλόγου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση, για όσους δεν την έχουν υπόψιν:

"Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης προσπάθειας που έχει στόχο την εξυγίανση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την παρουσία μίας ανταγωνιστικής ομάδας και την δημιουργία προϋποθέσεων για την επιστροφή του ΠΑΟΚ εκεί που πραγματικά του αξίζει. Σε αυτό τον δύσκολο δρόμο της υπομονής και της επιμονής, γνωρίζουμε ότι έχουμε δίπλα μας όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αυτούς που αντιμετωπίζουν την ομάδα με σεβασμό και δεν προσβάλουν με την συμπεριφορά τους την ιστορία της.
 
Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα από αυτούς που από την αρχή της χρονιάς μας τιμούν με την συνεχή παρουσία τους σε κάθε αγώνα και τους ευχαριστούμε για την ομαλή και άμεση αποχώρησής τους από το γήπεδο. Ήταν και αυτό ένα δείγμα της αφοσίωσης, αλλά πρωτίστως του σεβασμού τους προς την ομάδα και τα συμφέροντά της. Σεβαστήκαμε σε απόλυτο βαθμό την απόφαση των διαιτητών και πειθαρχήσαμε σε αυτήν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί και απαιτούμε πλέον από όλους, εντός και εκτός των τειχών, σεβασμό προς τον ΠΑΟΚ και στην ιστορία του. Ενέργειες και συμπεριφορές που προσβάλουν τον ΠΑΟΚ και θέτουν σε κίνδυνο τα συμφέροντα και την βιωσιμότητα της ομάδας, μας βρίσκουν ξεκάθαρα απέναντι. Όποιος θέλει και μπορεί να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, ας το πράξει με ΠΑΟΚτσήδικη συνείδηση. Οι υπόλοιποι ας διαλέξουν άλλο μονοπάτι και να είναι έτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.
 
Οι ελάχιστοι δεν θα σταματήσουν την προσπάθειά μας, ούτε και τα όνειρά μας για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Μπορούμε και χωρίς αυτούς…".

Ένας από τους διαιτητές του αγώνα, ο Τόμι Σχινάς, ανάρτησε στο Facebook την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τη σχολίασε χαρακτηρίζοντας "υπέροχους" τους παράγοντές της!

"Όσο θα υπάρχουν παράγοντες σαν εσάς, ο αθλητισμός έχει ελπίδα. Συγχαρητήρια κύριοι. Είστε υπέροχοι", ήταν το ποστάρισμα του Τόμι Σχινά που προκάλεσε έκπληξη από τη στιγμή που οι Έλληνες διαιτητές δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες τοποθετήσεις.

Δείτε το σχόλιο του Τόμι Σχινά για την ανακοίνωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ παρακάτω...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags