Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε πάλι ο Παππάς, που δεν θα αργήσει να πάρει νέο συμβόλαιο
Μπάσκετ
| 2017-12-01 23:10:00

Ξέσπασε πάλι ο Παππάς, που δεν θα αργήσει να πάρει νέο συμβόλαιο

Sportdog Team
Ξέσπασε πάλι ο Παππάς, που δεν θα αργήσει να πάρει νέο συμβόλαιο

Εκπληκτικά πράγματα από τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ, αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα την Μάλαγα, να πάει στο 7-3 και να παραμείνει έτσι σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση με πλεονέκτημα έδρας.

Οι νταμπλούχοι για τρεις περιόδους βρήκαν μεγάλες δυσκολίες από την ισπανική ομάδα, η οποία παρουσιάστηκε διαβασμένη και την ίδια ώρα έβγαλε τσαγανό, που δεν είχε βγάλει σε άλλα ματς.

Ο Τζέιμς Γκιστ με τον Νικ Καλάθη πάλευαν μόνοι τους για μεγάλο διάστημα, ώσπου στην τέταρτη περίοδο ήρθε ο παίκτης, που συνήθως φέρνει τα πάνω, κάτω.

Ο Νίκος Παππάς έδωσε τη νίκη με τρίποντο με την Φενέρ, το ίδιο έκανε με την Ρεάλ, και σήμερα σημείωσε συνεχόμενους πόντους στην τελευταία περίοδο, δίνοντας προβάδισμα 7 πόντων στην ομάδα του, που μέχρι εκείνο το σημείο, είτε ήταν πίσω στο σκορ, είτε προηγείτο οριακά.

Ο Παππάς βρήκε συμπαραστάτη τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς πολύ καλή άμυνα, αλλά έκανε την διαφορά, όταν άρχισε να σκοράρει.

Γενικά, όμως, πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού ή μάλλον καταλυτικός ήταν ο Παππάς, ο οποίος κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και καλύπτει και το κενό του Ντένμον, που προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί να δώσει έστω μία μικρή βοήθεια.

Ο Ελληνας γκαρντ είναι ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας και ο Παναθηναϊκός δεν θα αργήσει να τον καλέσει για υπογραφή νέου συμβολαίου. Η συμφωνία, που υπάρχει τώρα, είναι μέχρι το 2018.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags