Facebook Pixel FIBA - Euroleague: Έρχεται... γάμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Οι δηλώσεις από τη FIBA που αλλάζουν τα δεδομένα
| 2021-04-27 17:09:00

Έρχεται... γάμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Οι δηλώσεις από τη FIBA που αλλάζουν τα δεδομένα

Sportdog Team
Έρχεται... γάμος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ; Οι δηλώσεις από τη FIBA που αλλάζουν τα δεδομένα

Ο εκτελεστικός διευθυντής της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ, Καμίλ Νόβακ, έριξε... βόμβα καθώς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Euroleague, κάτι που ήταν... ταμπού εδώ και πολλά χρόνια μιας και οι δύο πλευρές είναι σε τεράστια κόντρα

FIBA - Euroleague: Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για συνεργασία με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη, άφησε ο CEO της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Καμίλ Νόβακ. Μάλιστα στις δηλώσεις του είπε ότι η ελπίδα και το όραμα κρατούν ζωντανό τον αθλητισμό, ενώ δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα της European Super League.

"Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague, όμως πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα. Χωρίς κάποιο όραμα, τα αθλήματα θα σταματήσουν να υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, πολλές ομάδες δεν έχουν ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον. Χωρίς μέλλον δεν υπάρχει κίνητρο και επομένως οι ομάδες δεν βρίσκουν συνοδοιπόρους. Η ελπίδα και το όραμα ωθούν τις ομάδες να αναπτύξουν τους παίκτες και τους παίκτες να δουλέψουν σε μικρότερες ομάδες ώστε να βρεθούν σε μεγαλύτερες".

Για την European Super League: "Κάθε άθλημα έχει τις κορυφαίες ομάδες του. Αλλά το θέμα είναι ότι και άλλοι σύλλογοι θέλουν να βρεθούν στην κορυφή. Ο κόσμος δεν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε που μπορεί να καταστρέψει την ύπαρξη αυτού του ανταγωνισμού", τόνισε με τα λεγόμενα για συνεργασία FIBA και Euroelague να... κλέβουν την... παράσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags