Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό πήρε και Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ - Υπογράφει ο Μποχωρίδης - "Κόπηκε" Έλληνας άσος
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-25 17:40:00

Γι’ αυτό πήρε Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ - Υπογράφει ο Μποχωρίδης - "Κόπηκε" Έλληνας άσος

Γι’ αυτό πήρε Καλαϊτζάκη ο ΠΑΟ - Υπογράφει ο Μποχωρίδης - "Κόπηκε" Έλληνας άσος

Οι αλλαγές στο ρόστερ μετά την τελευραία προσθήκη και τι πραγματικά παίζει με Ρογκαβόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο ΟΑΚΑ, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών με την ΚΑΕ. Απ' όταν έφυγε πέρσι για το NBA και τους Μπακς, ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ είχε αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα των "πράσινων". ΄Άλλωστε, είχε αποχωρήσει κυριολεκτικά σαν φίλος.

Η ιδέα για τη μεταγραφή του Γιώργου Καλαϊτζάκη δεν «γεννήθηκε» ξαφνικά. Η περίπτωσή του όμως έτρεξε με ακόμα πιο γοργούς ρυθμούς, μετά το τέλος του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Πεδουλάκης ήθελε να φέρει έναν Έλληνα με προοπτικές στο ρόστερ, ο Ράντονιτς συμφώνησε κι έτσι ο δεύτερος «Κάλα» θα βρίσκεται μαζί με τον Παναγιώτη πλέον στο νέο Παναθηναϊκό!

Πάμε όμως και σε κάτι ακόμα που προκύπτει μέσα από το ρεπορτάζ. Σε πολλούς προέκυψε το εξής ερώτημα: «Επηρεάζεται η ανανέωση του Μποχωρίδη από τη μεταγραφή Καλαϊτζάκη;». Το Sportdog έχει την απάντηση και αυτή είναι αρνητική. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα συνεχίσει κανονικά με την πράσινη φανέλα και θα υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο με το σύλλογο.

Και για να κλείσουμε να κάνουμε μία μικρή αναφορά στον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Επειδή ειδικά τις τελευταίες ώρες γράφεται το όνομά του αρκετά σε ΜΜΕ και social media, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι ο 21χρονος φόργουορντ δεν απασχολεί την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags