Facebook Pixel Eurobasket 2022: Τρόμος στην Σλοβενία πριν τους "8" - Γύρισε το πόδι του ο Ντόνσιτς - Τέλος το τουρνουά για Ντράγκιτς
Μπάσκετ
| 2022-09-12 22:21:00

Τρόμος στην Σλοβενία πριν τους "8" - Γύρισε το πόδι του ο Ντόνσιτς - Τέλος το τουρνουά για Ντράγκιτς

Sportdog Team
Τρόμος στην Σλοβενία πριν τους "8" - Γύρισε το πόδι του ο Ντόνσιτς - Τέλος το τουρνουά για Ντράγκιτς

Σε αναμμένα... κάρβουνα είναι άπαντες στο επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης μιας και όπως έγινε γνωστό τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής (11/9) έχοντας υποστεί διάστρεμμα.

Σλοβενία: Συναγερμός στους πρωταθλητές Ευρώπης μιας και μπορεί η ομάδα να προετοιμάζεται για τον προημιτελικό κόντρα στην Πολωνία στην προπόνηση της Κυριακής (11/9) όμως ο Λούκα Ντόνσιτς τραυματίστηκε καθώς σε μια άσκηση με τον Έντο Μούριτς, ο σταρ των Ντάλας Μάβερικς «γύρισε» το πόδι του και αποχώρησε!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεξάνταρ Σέκουλιτς, ο τραυματισμός του Ντόντσιτς δεν είναι πολύ σοβαρός, ωστόσο στην προπόνηση της Δευτέρας (12/9) ένιωθε ακόμη ενοχλήσεις και οι πάντες είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

«Ο Λούκα γύρισε ελαφρώς τον αστράγαλό του και αυτό αποτελεί ένα επιπρόσθετο πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Ομοσπονδιακού τεχνικού από τη Σλοβενία ο οποίος σίγουρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζόραν Ντράγκιτς για την υπόλοιπη διοργάνωση καθώς υπέστη θλάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags