Facebook Pixel Γερμανία: Αποκαλύψεις Γερμανών για Γιάννη - Έτσι τον σταμάτησαν
Μπάσκετ
| 2022-09-14 03:09:00

Αποκαλύψεις Γερμανών για Γιάννη - Έτσι τον σταμάτησαν

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Γερμανών για Γιάννη - Έτσι τον σταμάτησαν

Δύο παίκτες των Γερμανών έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής τους ομάδας απέναντι στη Γαλανόλευκη, ενώ παράλληλα στάθηκαν και στο πως σταμάτησαν τον Greek Freak.

Γερμανία: Δύσκολο βράδυ είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Τσεχία κάτι που φαίνεται έπαιξε μεγάλο ρόλο στον τρόπο που τον αντιμετώπισε και η γερμανική ομάδα, όπως άλλωστε ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι Μαόντο Λο και Ντάνιελ Τάις.

«Είδαμε τον τρόπο στο ματς της Ελλάδας με την Τσεχία. Είχαν στήσει ένα τείχος μπροστά του, το οποίο αποτελούσαν τρεις παίκτες ταυτόχρονα. Βέβαια υπήρχαν ο Ντόρσεϊ και οι υπόλοιποι για να σουτάρουν τρίποντα, αλλά προτεραιότητά μας ήταν να αντιγράψουμε το παιχνίδι της Τσεχίας. Και πάντα στήναμε μπροστά του τείχος από τρεις και τέσσερις παίκτες» σχολίασε ο Λο στο «BasketNews.com» ενώ ο Ντάνιελ Τάις.

«Η Τσεχία έκανε εξαιρετική δουλειά απέναντι στην Γιάννη και αυτό ήταν και το δικό μας πλάνο στο ματς», είπε ο έτερος παίκτης από τη Γερμανία Ντάνιελ Τάις στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags