Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Μεγάλη δήλωση Ράντονιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-09-21 16:40:00

Μεγάλη δήλωση Ράντονιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση Ράντονιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το 4ο τουρνουά στη μνήμη του τεράστιου Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και τη σημαντικότητα των φιλικών με δυνατούς αντιπάλους που θα δώσει η ομάδα του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μίλησε στην κάμερα του paobc.gr για το 4ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για εμάς. Μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και της οικογένειάς του για όλα όσα προσέφεραν στον Παναθηναϊκό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης, θα έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, να δούμε που βρισκόμαστε και να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας", τόνισε.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια για το 4ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" είναι στη διάθεση του κοινού.

 
Παναθηναϊκός: Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Ράντονιτς" itemprop="name" /> Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. " itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags