Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντέγιαν Ράντονιτς: Εξήγηση Ράντονιτς για την τελευταία φάση - Τι είπε για την άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ
| 2023-02-11 00:12:00

Εξήγηση Ράντονιτς για την τελευταία φάση - Τι είπε για την άμυνα του ΠΑΟ - Μαγνητική για Γκουντάιτις

Sportdog Team
Εξήγηση Ράντονιτς για την τελευταία φάση - Τι είπε για την άμυνα του ΠΑΟ - Μαγνητική για Γκουντάιτις

Για την άμυνα και το σχήμα στην τελευταία φάση, αλλά και το τι έφταιξε και ήρθε η νέα ήττα για τους Πράσινους, μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια και τόνισε πως στην τελευταία φάση ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν άμυνα χωρίς φάουλ. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Αρτούρας Γκουντάιτις αποκόμισε πρόβλημα και θα κάνει μαγνητική.

Ο Ντέγια Ράντονιτς είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το πρώτο ημίχρονο επιθετικά ήταν καλό. Στην τρίτη περίοδο η συγκέντρωση δεν ήταν εκεί στην άμυνα, κάναμε λάθη. Έπρεπε να παιξουμε καλύτερη άμυνα. Στο τέλος χάσαμε 2 βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, η Βαλένθια έβαλε το τρίποντο και κέρδισε».

Για το τι σχεδίαζε για την τελευταία άμυνα του αγώνα: «Είπαμε να παίξουν άμυνα. Θέλαμε να κάνουμε αλλαγή και αυτό συνέβη. Είπαμε να μην γίνει φάουλ. Συχνά γίνεται αυτή η συζήτηση για το αν πρέπει να γίνει φάουλ ή όχι. Ο Λι έπαιξε περίπου 40 λεπτά, ο Μπέικον δεν ήταν στην καλύτερη κατάστασή του. Είχαμε δυο νέους παίκτες, οπότε ζητήσαμε να παίξουν άμυνα».

Για το σχήμα που χρησιμοποίησε στην τελευταία φάση: «Πιστεύαμε ότι στην άμυνα με αλλαγές θα ήταν καλύτεροι οι παίκτες που ήταν στο παρκέ».

Για το ποιοι παίκτες θα βρεθούν στο Ηράκλειο για το Final 8 του Κυπέλλου: «Είναι δύσκολο να πω τώρα γιατί πρέπει να δούμε. Ο Ουόλτερς είναι στο νοσοκομείο, ο Πονίτκα δεν έχει κάνει προπονήσεις. Θα δούμε και την κατάσταση με τον Γκουντάιτις γιατί θα κάνει μαγνητική».

Για τον Κρις Τζόουνς και την παρουσία του: «Για το παιχνίδι αυτό μπορώ να πω ότι η άμυνά μας που δέχτηκε 50 πόντους δεν ήταν καλή».

Για το αν ήταν η πιο οδυνηρή ήττα φέτος: «Όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρίμα για τον Γκουντάιτις - Άρεσε στο ντεμπούτο ο Τόμας - Ο ειδικός ρόλος του Αγραβάνη με Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags