Facebook Pixel Ερυθρός Αστέρας - Μίλος Τεόντοσιτς: Αποκάλυψη από τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα: "Έχουμε μιλήσει με τον Τεόντοσιτς!"
Μπάσκετ
| 2023-02-12 23:06:00

Ο πρόεδρος αποκάλυψε τη νέα... βόμβα: "Έχουμε μιλήσει με τον Τεόντοσιτς!"

Sportdog Team
Ο πρόεδρος αποκάλυψε τη νέα... βόμβα: "Έχουμε μιλήσει με τον Τεόντοσιτς!"

Μεταξύ άλλων, στον "αέρα" είναι η συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα στο Final-8 του Κυπέλλου Σερβίας (15-18/2), σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νεμπόισα Τσόβιτς, προέδρου της ομάδας.

Ερυθρός Αστέρας: O Τσόβιτς επισήμανε ότι η ομάδα του θα πάρει την απόφασή της αρχές της επόμενης εβδομάδας, ρίχοντας παράλληλα τα βέλη του κατά της ομοσπονδίας μπάσκετ της Σερβίας, η οποία δεν έχει τιμωρήσει την Παρτίζαν για την απόσυρσή της πέρσι από το πρωτάθλημα!

Παράλληλα, ο προέδρος των Ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου αποκάλυψε ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει μιλήσει με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βίρτους Μπολόνια το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε στο "TV Prva": 

"Την Δευτέρα ή την Τρίτη θα πάρουμε την απόφασή μας αναφορικά με τη συμμετοχή στο Κύπελλο. Για τον απλούστατο λόγο ότι η ομοσπονδία δεν έχει τιμωρήσει ακόμη μία ομάδα, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα (σ.σ. την Παρτίζαν) και έτσι εξευτέλισε το μπάσκετ της χώρας. Θα πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες ενόψει των προκριματικών της εθνικής ομάδας. Με τον Τεόντοσιτς έχουμε μιλήσει και θα δούμε εάν θα έρθει ή όχι. Θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags