Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έσκασε τώρα! Σοβαρό πρόβλημα για την Εθνική ενόψει Λετονίας - Αυτός έμεινε εκτός
| 2023-02-25 17:15:00

Έσκασε τώρα! Σοβαρό πρόβλημα για την Εθνική ενόψει Λετονίας - Αυτός έμεινε εκτός

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Σοβαρό πρόβλημα για την Εθνική ενόψει Λετονίας - Αυτός έμεινε εκτός

Μετά τη νίκη επί της Σερβίας την Παρασκευή (24/2), η εθνική επέστρεψε σήμερα, Σάββατο (25/2) στο ΟΑΚΑ, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λετονία, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (27/2, 19:30), στη Ρίγα.

Εθνική Ελλάδας: Μετά τη νίκη επί της Σερβίας την Παρασκευή (24/2), η εθνική επέστρεψε σήμερα, Σάββατο (25/2) στο ΟΑΚΑ, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λετονία, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (27/2, 19:30), στη Ρίγα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή που αναχωρεί αύριο (26/2) το πρωί. Η εθνική έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 ήδη από τον Νοέμβριο με τη νίκη της επί του Βελγίου.

Στον τελευταίο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική δεν θα έχει τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο MVP της νίκης επί της Σερβίας ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εκτός έμειναν και οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ομηρος Νετζήπογλου με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τους ευχαριστεί όλους για την ουσιαστική συμμετοχή που είχαν στην κοινή προσπάθεια.

Οι δώδεκα παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Ρίγα είναι οι εξής:  Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, Νίκος Χουγκάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags