Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: "Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-24 23:09:00

"Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έκλεισε στόματα" ο Μαρσέλο - Έκπληκτοι στο Λιμάνι με αυτό που έκανε στου Ρέντη - Γιατί έφυγε!

Τι συνέβη με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ πριν φύγει από την Ελλάδα; Γιατί οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα παράπονο από τον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τα εκατομμύρια που απέρριψε για να γυρίσει στο σπίτι του.

Η Φλουμινένσε ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Μαρσέλο, όντας στα τμήματα υποδομής της από το 2002 μέχρι το 2005 και κατόπιν υπέγραψε μαζί της το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, και έπειτα από 16 χρόνια ήρθε η ώρα για να επιστρέψει στις... ρίζες του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, που κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του με την Ρεάλ στα 15 χρόνια παρουσίας του στην Μαδρίτη, το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισε να αποδεχθεί την τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού και να συνεχίσει στην Ευρώπη, όμως η συνεργασία τους δεν ήταν η αναμενόμενη. Η χρονιά δεν κύλησε όπως θα περίμενε καμία από τις δύο πλευρές και το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο.

Στο Λιμάνι είχαν αγωνιστικά παράπονα από τον Μαρσέλο, καθώς βοήθησε ελάχιστα τους περίπου έξι μήνες που έμεινε στην Ελλάδα, ενώ και η φυσική του κατάσταση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την κακή σεζόν των Πειραιωτών που… καίγονται για αποτελέσματα, οδήγησαν τον Μίτσελ να τον θέσει εκτός ομάδας και τον ίδιο μετά από συζήτηση με την διοίκηση, να συμφωνήσει στο «βελούδινο διαζύγιο».

Ο Βραζιλιάνος πάντως έκλεισε στόματα με την απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς παρότι… ψάχτηκε για ομάδα στην Ευρώπη, όταν διαπίστωσε πως δεν βρίσκει αυτό που του ταιριάζει, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Γύρισε στη Φλουμινένσε για να παίξει μπάλα και να κλείσει την καριέρα του όπως του αξίζει κι έριξε… πόρτα τόσο στα δολάρια των Αράβων όσο και των Αμερικανών.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε αυτό συζητούσαν τις τελευταίες ημέρες. Πως μπορεί αγωνιστικά να μη βοήθησε όσο θα ήθελε και ο ίδιος, όμως ήταν «κύριος». Στα αποδυτήρια και στου Ρέντη δεν δημιούργησε πρόβλημα, ενώ παρότι είναι ένα… τεράστιο μέγεθος ποδοσφαιριστή, καθημερινά βοηθούσε τους νεαρότερους συμπαίκτες του και τους καθοδηγούσε, ακόμα και τις τελευταίες ημέρες πριν λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Βραζιλιάνος σταρ λοιπόν τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως ήταν επιθυμία πολλών χρόνων να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και τη Φλουμινένσε. "Είναι ακόμη δύσκολο να εκφράσω τι αντιπροσωπεύει αυτή η στιγμή για μένα. Είναι πολλά χρόνια που ονειρεύομαι να επιστρέψω στις ρίζες μου, στην ομάδα που με ωρίμασε και μου έμαθε αυτά που ξέρω για το ποδόσφαιρο", είπε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξενερωμένος με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Γι’ αυτό δεν θέλει να γυρίσει - Χουνέρι από Μουρίνιο"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags