Τάιλερ Ντόρσεϊ: Παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών ο Ντόρσεϊ, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sportdog.
Οι εκπρόσωποι του διεθνούς γκαρντ βρίσκονταν τα τελευταία 24ωρα σε προχωρημένες επαφές με την τουρκική ομάδα, η οποία είχε προθεσμία να τον αποκτήσει μέχρι την Τετάρτη (1/3) στις 19:00, όταν και έληγε η διορία για μεταγραφές στη Euroleague.
Οι νεότερες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι Φενέρ και Τάιλερ Ντόρσεϊ έδωσαν οριστικά τα χέρια. Ο άλλοτε "μπομπέρ" του Ολυμπιακού θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με προοπτική επέκτασης για συν ένα ακόμα χρόνο στη Φενέρ, με τις απολαβές του φυσικά να κυμαίνονται πάνω από το εκατομμύριο. Συνολικά, αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους, θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 2,6 εκατ. δολάρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δικαίωση Μπαρτζώκα μετά τον Σπανούλη - Σάρας ή Λάσο για ΠΑΟ - Αλλάζει τον Μπέικον ο Σερέλης"
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο