Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για τον Παναθηναϊκό σημασία έχει να κλείσει ο Λάσο και όχι ο Ντόρσεϊ - Γι’ αυτό δεν τον... κυνήγησε!
Μπάσκετ
| 2023-02-28 12:29:00

Για τον Παναθηναϊκό σημασία έχει να κλείσει ο Λάσο και όχι ο Ντόρσεϊ - Γι’ αυτό δεν τον... κυνήγησε!

Για τον Παναθηναϊκό σημασία έχει να κλείσει ο Λάσο και όχι ο Ντόρσεϊ - Γι’ αυτό δεν τον... κυνήγησε!

Είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι "πονούν" στον ελληνικό κορμό, αλλά το πώς θα χτιστεί η νέα ομάδα είναι κάτι που στον Παναθηναϊκό, θέλουν να το αποφασίσει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο Πάμπλο Λάσο!

Παναθηναϊκός: Τάιλερ Ντόρσεϊ και Φενέρ φαίνεται πως έδωσαν οριστικά τα χέρια, με τον άλλοτε "μπομπέρ" του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους με προοπτική επέκτασης για συν ένα ακόμα χρόνο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του διεθνούς γκαρντ, πάντως, έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού από αρκετό κόσμο του Εξάστερου.

Είναι δεδομένο ότι οι Πράσινοι "πονούν" στον ελληνικό κορμό. Πλην του Παπαγιάννη δεν έχουν έτοιμος γηγενείς πρώτης γραμμής να μπουν και να προσφέρουν. Σε αυτό το πλαίσιο, άλλωστε, έγινε και η κίνηση για τη μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη. Ωστόσο, ένα άλλο δεδομένο έχει να κάνει με την επόμενη μέρα. Εκεί όπου προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι να πάρουν ούτε τον Ντόρσεϊ ούτε οποιδήποτε άλλο παίκτη, αλλά να φέρουν τον Πάμπλο Λάσο στο ΟΑΚΑ! Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του Τριφυλλιού, γι' αυτό παλεύουν (με πολύ καλές πιθανότητες μάλιστα και αξιώσεις) άπαντες αυτή τη στιγμή στο κλαμπ.

Φαίνεται πως έχει γίνει κατανοητό στο σύλλογο ότι χωρίς ένα μεγάλο μέγεθος στην άκρη του πάγκου, η απόσταση από τον φετινό τουλάχιστον Ολυμπιακό δύσκολα θα μικρύνει όσο πρέπει. Ας έρθει λοιπόν ο Λάσο και μετά ο τρόπος με τον οποίο θα χτίσει την ομάδα, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος μαζί με τον επόμενο GM (εκτός απροόπτου με τον Σάνι Μπετσίροβιτς δηλαδή).

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα για Καλάθη στον ΠΑΟ - Η πρώτη μεταγραφή... Λάσο - Σκάει και δεύτερη μεγάλη επιστροφή!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags