Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Κίνδυνος από NBA για Ολυμπιακό-ΠΑΟ! "Ντου" για Αντετοκούνμπο, Μήτογλου - Θέλουν και παίκτη από Α1
Μπάσκετ
NBA
| 2023-02-28 23:32:00

Κίνδυνος από NBA για Ολυμπιακό-ΠΑΟ! "Ντου" για Αντετοκούνμπο, Μήτογλου - Θέλουν και παίκτη από Α1

του Pick n' Scroll
Κίνδυνος από NBA για Ολυμπιακό-ΠΑΟ! "Ντου" για Αντετοκούνμπο, Μήτογλου - Θέλουν και παίκτη από Α1

Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο και η έκπληξη με άσο από Ελλάδα! Το Sportdog.gr γράφει για την επόμενη ημέρα στα δύο... στρατόπεδα και για την απόφαση να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό. Ποιες είναι οι επιλογές τους από την Ευρώπη και την Ελλάδα;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι Ελληνες παίκτες από το πάνω ράφι είναι λίγοι πλέον και το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι χρειάζονται ντόπιους αθλητές αυτού του επιπέδου.

Το καλοκαίρι, που μας έρχεται, το πρόβλημα θα γίνει πιο έντονο για τους «αιώνιους», αν φύγουν ο Βεζένκοφ και ο Παπαγιάννης για το ΝΒΑ. Ο Βεζένκοφ έχει σχετικό όρο στο συμβόλαιό του και οι Σακραμέντο Κινγκς κάνουν πως και πως για να τον αποκτήσουν. Από την άλλη το συμβόλαιο του Παπαγιάννη με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι και η επιστροφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι στο μυαλό του. Μάλιστα οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο δεν θα έλεγαν όχι για να τον αποκτήσουν.

Ποιους λοιπόν πολύ καλούς Ελληνες παίκτες θα μπορούν να πάρουν οι «αιώνιοι» το καλοκαίρι; Οι επιλογές είναι λίγες και αφορούν ως επί το πλείστον παίκτες, που αγωνίζονται μακριά από την χώρα μας. Όπως είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται στην Φενέρ, αλλά δύσκολα θα είναι και του χρόνου εκεί. Επομένως, ένας από τους «αιώνιους» θα μπορεί να τον διεκδικήσει.

Όπως το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ της Αρμάνι, στην περίπτωση, που λίαν συντόμως θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Ο ομογενής γκαρντ δύσκολα θα μείνει του χρόνου στην ιταλική ομάδα, ως Ελληνας μπορεί να σταθεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι επίσης μία από τις πλέον εκλεκτές περιπτώσεις. Μόνο, που θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η τιμωρία του πρώην παίκτη της Αρμάνι και αυτό δεν θα γίνει σήμερα ή αύριο.

Δεν είναι πρώτης ποιότητας, αλλά σίγουρα θα «παίξει» το όνομα του το καλοκαίρι. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μωραΐτη, ο οποίος κάνει καλές εμφανίσεις με το Περιστέρι και ακόμη καλύτερες με την Εθνική. Είναι ένας πλέι-μέικερ, που μπορεί να παίξει τον ρόλο του σε μία από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θέλουν να χάσουν με τίποτα Βεζένκοφ και Παπαγιάννη αντίστοιχα, αλλά αν γίνει αυτό, θα πρέπει να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις και τις βασικότερες από αυτές τις αναφέραμε ήδη. Γιατί μπορεί να προκύψει και κάποια άλλη, όπως του Θανάση Αντετοκούνμπο, αν και ο έμπειρος φόργουορντ των Μπακς είπε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει στο ΝΒΑ: είτε στο Μιλγουόκι, είτε σε κάποια άλλη ομάδα. Όπως και να έχουν τα πράγματα, βλέπουμε ότι για τους «αιώνιους» στο κομμάτι των Ελλήνων παικτών τα περιθώρια είναι πολύ στενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δικαίωση Μπαρτζώκα μετά τον Σπανούλη - Σάρας ή Λάσο για ΠΑΟ - Αλλάζει τον Μπέικον ο Σερέλης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags