Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Φοβερή δήλωση Βεζένκοφ - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε - "Εύκολα βγαίνει MVP!"
Μπάσκετ
| 2023-03-01 23:18:00

Φοβερή δήλωση Βεζένκοφ - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε - "Εύκολα βγαίνει MPV!"

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Βεζένκοφ - Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε - "Εύκολα βγαίνει MPV!"

Ο Ολυμπιακός είναι ο ορισμός της ΟΜΑΔΑΣ και οι δηλώσεις του Βεζένκοφ, το απέδειξαν γι’ ακόμη μία φορά.

Ολυμπιακός: Ο MVP του φετινού Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, απέδειξε για μια ακόμη φορά το ποσό ΟΜΑΔΑ είναι ο φετινός Ολυμπιακός, αποθεώνοντας εν προκειμένω τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πάουερ φόργουορντ των Ερυθρόλευκων:

«Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο με πολύ καλούς αντιπάλους. Καταφέραμε το 4/4 και να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, το παιχνίδι μας, τη χημεία μας. Είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν, να εκπληρώσουν το ρόλο τους.

 

Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά σε περίπτωση που κάποιος είναι τραυματίας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός, προσπαθούμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι όπως είναι χτισμένη ομάδα, ο ένας παίζει για τον άλλο. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να παίζουμε ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό.

Το βραβείο θα μπορούσε εύκολα να το είχε κερδίσει κι ο Παπανικολάου, παίζει απίθανα, όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά τους τελευταίους μήνες. Είναι ο αρχηγός μας. Προσπαθεί να μας κρατάει ενωμένους, μας μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος από NBA για Ολυμπιακό-ΠΑΟ! "Ντου" για Αντετοκούνμπο, Μήτογλου - Θέλουν και παίκτη από Α1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags