Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Παππάς: Απόφαση Μπετσίροβιτς... Λάσο για Παππά - Η σχέση με Γιαννακόπουλο και ο ρόλος έκπληξη στον νέο ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-03-04 10:00:00

Απόφαση Μπετσίροβιτς... Λάσο για Παππά - Η σχέση με Γιαννακόπουλο και ο ρόλος έκπληξη στον νέο ΠΑΟ!

Απόφαση Μπετσίροβιτς... Λάσο για Παππά - Η σχέση με Γιαννακόπουλο και ο ρόλος έκπληξη στον νέο ΠΑΟ!

Το πλάνο για την επόμενη ημέρα και η αναδόμηση στο Τριφύλλι. Τι συμβαίνει με τον Έλληνα αθλητή; Θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο που αγαπάει από άλλο πόστο; Οι απαντήσεις στο ρεπορτάζ του Sportdog.

Παναθηναϊκός - Νίκος Παππάς: Την επιστροφή του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό ανακοίνωνε στις 3 Δεκεμβρίου του 2022 η πράσινη ΚΑΕ, αποδεχόμενη ουσιαστικά την επιθυμία του Έλληνα γκαρντ να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Μάλιστα λίγες ημέρες μετά (σ.σ. στις 11/12), ο Παππάς έκανε την πρώτη του συμμετοχή, στη νίκη των Πράσινων στο ΟΑΚΑ με 71-57 απέναντι στην ΑΕΚ για την Basket League.

Από τότε, ο 32χρονος άσος δεν έκανε καμία άλλη συμμετοχή με τη φανέλα του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα (σ.σ. μέχρι τις 4 Μαρτίου που πήρε ξανά χρόνο στο ΟΑΚΑ με την Καρδίτσα), παρότι συνεχίζει ν' αποτελεί κανονικά μέλος της ομάδας και να προπονείται κανονικά. Μάλιστα βρίσκεται κανονικά σε όλα τα παιχνίδια κανονικά με τα πολιτικά του στον πάγκο, στηρίζοντας με τον τρόπο του κι αυτός την ομάδα.

Μέσα σε όλα, στις 20 Ιανουαρίου του 2023 ο Νίκος Παππάς είχε ανακοινωθεί επίσημα και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ως μέλος πια στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του συλλόγου. Εκεί, όπου επιτρέπεται να υπάρχουν κατά τη διάρκεια μίας αναμέτρησης δύο αρτιμελείς παίκτες και ένας από αυτούς θα είναι ο Παππάς. Πλησιάζοντας λοιπόν στη στιγμή που θα κρεμάσει τα μπασκετικά του παπούτσια, η παρουσία του διεθνούς γκαρντ στον Παναθηναϊκό είχε, κυριολεκτικά, απ' όλα. Χαρές, λύπες, σοβαρούς τραυματισμούς, πρωταθλήματα, κύπελλα και φυσικά, το όνομά του σύνθημα στα χείλη των Πράσινων οπαδών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η πιθανότητα ανάληψης θέσης στην ΚΑΕ

Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Νίκο Παππά ήταν και παραμένουν πολύ καλές. Γι' αυτό από πολλούς είχε τεθεί και πριν επιστρέψει καν τον Δεκέμβριο στην ομάδα, η πιθανότητα να αναλάβει κάποιο πόστο με το που αποσυρόταν στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή, η ΚΑΕ βρίσκεται σε καθολική διαδικασία ανοικοδόμησης. Ειδικότερα, θέλει να φέρει στον πάγκο της από το καλοκαίρι τον Πάμπλο Λάσο, έχει συμφωνήσει ήδη σχεδόν σε όλα με τον Σάνι Μπετσίροβιτς για ν' αναλάβει ως GM και σε ιδανικό σενάριο, ο Μπετσίροβιτς μαζί με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ είναι που θ' αποφασίσουν τα πάντα για την επόμενη ημέρα.

Σε αυτό το πλαίσιο και στην παρούσα κατάσταση, λοιπόν, δεν διαφαίνεται ούτε το αν θα πάρει κάποια θέση στο κλαμπ ο Παππάς, ούτε αν δεν θα πάρει. Σημασία για τον οργανισμό συνολικά έχει να κλείσει θετικά το θέμα του Λάσο και από εκεί και πέρα, όλα θα τεθούν επί τάπητος κατόπιν σε δεύτερο στάδιο. Πάντως είναι δεδομένο, ότι η εκτίμηση των ανθρώπων του συλλόγου προς τον Νίκο Παππά και το αντίστροφο, αφήνουν τα πάντα ανοιχτά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάθος με τον Μπέικον, σκέφτεται να... - Ξενερωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Να αναλάβει την ευθύνη"!

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags