Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τεράστια κίνηση Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έκανε δωρεά ένα εκατομμύριο δολάρια!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-03-02 19:06:00

Τεράστια κίνηση Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έκανε δωρεά ένα εκατομμύριο δολάρια!

Sportdog Team
Τεράστια κίνηση Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έκανε δωρεά ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προέβη σε μια σπουδαία κίνηση αφού έκανε δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων σε κέντρα ψυχικής υγείας στο Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας σούπερ λατρεύεται στην πόλη των ΗΠΑ, όπου μεγαλουργεί από το 2013 με τη φανέλα των Μπακς, ενώ και ο ίδιος έχει δεθεί πάρα πολύ με τους κατοίκους της.

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της Journal Sentinel, Ντρέικ Μπέντλι, αναφέροντας ως πηγή και έναν εκπρόσωπο δημοσίων σχέσεων, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF).

«Αποφασίσαμε ως οικογένεια να συγκεντρωθούμε και να ιδρύσουμε αυτόν τον οργανισμό για να κάνουμε ουσιαστικά αυτό που έκαναν οι άνθρωποι για εμάς. Να δώσουμε μία χείρα βοηθείας και μια ευκαιρία για να γίνουν σπουδαίοι σε ό,τι επιλέξουν, όπως έκανα κι εγώ», είχε αναφέρει ο Γιάννης όταν ιδρύθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags