Παναθηναϊκός: Την αλήθεια –ξανά-  είπε ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στη μετάβαση του Παναθηναϊκού από τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον Χρήστο Σερέλη: «Η εικόνα είναι αναμφισβήτητη. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, ένα επαγγελματικό πλάνο, μια εικόνα πρωταθλητισμού. Από την απόλυτη αναρχία να μπεις σε μια κανονικότητα θέλει δρόμο. Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ίσως να μην ταίριαζε με τον Παναθηναϊκό» είπε ο έμπειρος γκαρντ και στην ουσία «έδειξε» επίσης ότι η ομάδα του θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Χρήστο Σερέλη. Το να έρθει ένας πολύ μεγάλος προπονητής αυτή την εποχή είναι κάτι παραπάνω από απίθανο και έτσι αν δεν υπάρξει κάποια τρομερή ανατροπή, οι «πράσινοι» θα παλέψουν για το πρωτάθλημα με τον πρώην προπονητή του Λαυρίου στο «τιμόνι» τους.

Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά και το πρωτάθλημα να κατακτήσει με τον Σερέλη ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να πάει σε άλλο προπονητή το καλοκαίρι. Ο Πάμπλο Λάσο ως γνωστόν είναι ο μεγάλος στόχος και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πειστεί και θα έρθει να χτίσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Αν δεν κάτσει του Λάσο οι επιλογές από κει και πέρα είναι λίγες αφού ο Παναθηναϊκός έχει βασικό στόχο να πορευτεί του χρόνου με προπονητή Ευρωλίγκας. Γιασικεβίτσιους και Πασκουάλ είναι απλησίαστες περιπτώσεις, αντίθετα μπορεί να γίνουν βατές ο Τρινκιέρι με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Τρινκιέρι θα ήθελε πολύ του χρόνου να είναι στην Αρμάνι, αλλά η πιάτσα λέει ότι είναι πολύ πιθανό και του χρόνου στην ιταλική ομάδα να είναι ο Ετόρε Μεσίνα.

Για τον Παναθηναϊκό θέμα Σφαιρόπουλου δεν δείχνει να υφίσταται, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση προπονητή από τις ΗΠΑ. Όπως είχε γίνει με τον Ρικ Πιτίνο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άλλωστε συνηθίζει τις εκπλήξεις και αν δεν του κάτσει του Λάσο, τότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει να φέρει έναν κόουτς από το ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟ - Φεύγουν τέσσερις ξένοι, συζητήσεις με Πονίτκα - Απόφαση για Μπέικον, Τόμας!