Facebook Pixel Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Τεράστιος Μαυροκεφαλίδης! Πήρε θέση για το πανό στη Νίκαια - "Όφειλα να στηρίξω αυτή την κίνηση" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-06 11:17:00

Τεράστιος Μαυροκεφαλίδης! Πήρε θέση για το πανό στη Νίκαια - "Όφειλα να στηρίξω αυτή την κίνηση" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιος Μαυροκεφαλίδης! Πήρε θέση για το πανό στη Νίκαια - "Όφειλα να στηρίξω αυτή την κίνηση" (ΦΩΤΟ)

Ο άσος του Ιωνικού πήρε θέση, μέσω ανάρτησής του στα social media, για την κίνησή του να προτρέψει τους οπαδούς του Ιωνικού να μην κατεβάσουν το πανό που σήκωσαν στο ματς με την ΑΕΚ, για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και δυστύχημα. Την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα», ανέγραφε το πανό που σήκωσαν οι φίλοι του Ιωνικού το περασμένο Σάββατο (4/3) στο κλειστό του Πλάτωνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Αυτό το πανό ήταν και η αφορμή για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που πήγε προς τους Νικαιώτες οπαδούς και τους είπε να μην το κατεβάσουν, όπως ζήτησε ο κομισάριος του αγώνα.

Σήμερα, ο Έλληνας σέντερ σχολίασε την συγκεκριμένη κίνηση, λέγοντας ότι όφειλε να στηρίξει το μήνυμα αυτού του πανό, ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags