Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έλληνας που... οργιάζει στην Τουρκία υπογράφει στον Ολυμπιακό - Πρόλαβε ΠΑΟ, "διώχνει" ξένο άσο!
Μπάσκετ
| 2023-03-07 14:06:00

Έλληνας που... οργιάζει στην Τουρκία υπογράφει στον Ολυμπιακό - Πρόλαβε ΠΑΟ, "διώχνει" ξένο άσο!

Sportdog Team
Έλληνας που... οργιάζει στην Τουρκία υπογράφει στον Ολυμπιακό - Πρόλαβε ΠΑΟ, "διώχνει" ξένο άσο!

Αλλαγές στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ με κίνηση-ματ για τον ελληνικό κορμό. Ανέκαθεν υπήρχε η συζήτηση αν αξίζει την ευκαιρία σε έναν από τους δύο μεγάλους της Ελλάδας και φαίνεται, πως η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο πράξη δεν θ' αργήσει.

Νίκος Ρογκαβόπουλος: Κανονικό... χαμό κάνει φέτος ο Ρογκαβόπουλος στην τουρκική Μερκεζεφέντι. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Προμηθέα μετράει 16,9 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα, εκτελώντας με 50% από το δίποντο και με 36,8% από το τρίποντο

Ανέκαθεν υπήρχε η συζήτηση ότι αξίζει την ευκαιρία σε έναν από τους δύο μεγάλους της Ελλάδας και φαίνεται, πως η ώρα να γίνει κάτι τέτοιο πράξη δεν θ' αργήσει ιδιαίτερα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, με έναν από τους δύο μάλιστα να θεωρείται ήδη φαβορί για να τον κάνει δικό του. Αυτός, λοιπόν, είναι ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι δύσκολα θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του 32χρονου αισίως ΜακΚίσικ, το οποίο εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στη θέση "3" οι Πειραιώτες θέλουν να προσθέσουν έναν Έλληνα παίκτη αντί του Αμερικανού, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να κατανείμουν σε άλλες (πιο κομβικές) θέσεις τα συμβόλαια των 6+1 ξένων. Μην ξεχνάμε ότι και ο Παπανικολάου μεγαλώνει, άρα η ενίσχυση του εγχώριου κορμού καθίσταται προτεραιότητα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αγορά τοποθετούν τον Ολυμπιακό επομένως στην pole position για Ρογκαβόπουλο, χωρίς βέβαια να κρίνεται κάτι οριστικά τελειωμένο από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλύτερο του Μιλουτίνοφ - Παίκτη του Ομπράντοβιτς... αρπάζει ο Μπαρτζώκας - "Alert" για Μπαρτσελόνα! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags