Facebook Pixel Πάου Γκασόλ: Συγκλονιστική στιγμή στο NBA - Απέσυραν τη φανέλα του Γκασόλ οι Λέικερς - "Λύγισε" ο Ισπανός για τον Κόμπι (pic-vid)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-03-08 11:20:00

Συγκλονιστική στιγμή στο NBA - Απέσυραν τη φανέλα του Γκασόλ οι Λέικερς - "Λύγισε" ο Ισπανός για τον Κόμπι (pic-vid)

Sportdog Team
Συγκλονιστική στιγμή στο NBA - Απέσυραν τη φανέλα του Γκασόλ οι Λέικερς - "Λύγισε" ο Ισπανός για τον Κόμπι (pic-vid)

Σε μία σπουδαία και συγκινητική τελετή, οι "Λιμνάνθρωποι" απέσυραν την φανέλα του Ισπανού σούπερ σταρ στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γκρίζλις, τοποθετώντας την δίπλα σε αυτή του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Πάου Γκασόλ είδε την φανέλα του να παίρνει θέση στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς, δίπλα σε αυτή του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ και στις δηλώσεις του στον κόσμο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Ισπανός σταρ είδε αρχικά το βίντεο των Λέικερς που ξεκινούσε με την Βανέσα Μπράιαντ να μιλάει και να τον ευχαριστεί, πριν στην συνέχεια δώσει τον λόγο σε μία παλιά δήλωση του Κόμπι για τον Γκασόλ, η οποία λύγισε τους πάντες.

Εν συνεχεία ο Γκασόλ πήρε το μικρόφωνο και με τρεμάμενη φωνή είπε: "Δεν μπορώ να μην μιλήσω για το πρόσωπο που δεν βλέπω. Τον αδελφό που με ώθησε να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Μου λείπει ο Κόμπι πάρα πολύ, οπως σε όλους και δεν μπορώ να κάνω κάτι παρά να είμαι δίπλα στην οικογένειά του. Τον αγαπάω και ελπίζω να ήταν εδώ. Νομίζω ότι θα ήταν περήφανος και ξέρω ότι ανυπομονούσε να είναι εδώ. Σε αγαπάω αδελφέ μου.

Είναι ένας απίστευτος οργανισμός οι Λέικερς. Σε σπρώχνουν να γίνουν ο καλύτερος που μπορείς, έχει την Mamba Mentality. Ο Κόμπι με υποδέχθηκε και μου είπε, "πάμε να κερδίσουμε ένα δαχτυλίδι". Και εγώ είπα ότι είμαι μέσα".

Ο Γκασόλ είναι ο 12ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που είδε την φανέλα του να αποσύρεται από τους Λέικερς. Οι πρώτοι 11 παίκτες που αποσύρθηκε η φανέλα τους ήταν οι εξής: Κόμπι Μπράιαντ, Γουίλτ Τσάμπερλεϊν, Έλτζιν Μπείλορ, Γκάιλ Γκούντριχ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Σακίλ Ο'Νιλ, Τζέιμς Γουόρθι, Τζέρι Γουέστ, Τζαμάλ Γουίλκς, Τζορτζ Μάικαν.

Δείτε το βίντεο με την τελετή απόσυρσης του Γκασόλ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags