Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πάμπλο Λάσο: Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog από Σερβία και Ισπανία: "Στον ΠΑΟ για 3 χρόνια ο Λάσο!"
Μπάσκετ
| 2023-03-10 17:08:00

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog από Σερβία και Ισπανία: "Στον ΠΑΟ για 3 χρόνια ο Λάσο!"

Μεγάλη επιβεβαίωση Sportdog από Σερβία και Ισπανία: "Στον ΠΑΟ για 3 χρόνια ο Λάσο!"

Δύο μεγάλα ΜΜΕ από Σερβία και Ισπανία επιβεβαιώνουν, απόλυτα, το χθεσινό ρεπορτάζ - αποκάλυψη του Sportdog για Λάσο και Παναθηναϊκό!

Το Sportdog χθες (9/3) παρουσίασε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Πάμπλο Λάσο, επισημαίνοντας πως η συμφωνία των δύο πλευρών φαίνεται να είναι προ των πυλών και μάλιστα, δεν αποκλείεται η επισημοποίηση του σπουδαίου deal να γίνει ακόμα και πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σήμερα (10/3), αρχικά η κορυφαία σερβική ιστοσελίδα mozzartsport.com ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα χέρια με τον κορυφαίο Ισπανό τεχνικό για τα επόμενα τρία χρόνια, επικαλούμενη προς επιβεβαίωση μάλιστα το χθεσινό ρεπορτάζ του Sportdog από την Ελλάδα!

Δείτε εδώ το δημοσίευμα των Σέρβων

Λίγο μετά, το θέμα με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό "έπαιξε" ψηλά και στην ισπανική ιστοσελίδα defensacentral.com, η οποία ειδικεύεται στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων. Αυτό που επισήμαιναν οι Ίβηρες, ήταν ότι όλα δείχνουν πως του χρόνου στη Euroleague ο Λάσο θα επιστρέψει στη Μαδρίτη, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος της Ρεάλ και προπονητής του Τριφυλλιού.

Δείτε εδώ και το δημοσίευμα των Ισπανών

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags