Facebook Pixel Ανατροπή στο NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα χνάρια των Νικς;
| 2023-03-10 20:31:00

"Χαμός" στο NBA: Σκέφτεται να φύγει από τους Μπακς ο Γιάννης - Η ομάδα που είναι φαβορί!

Sportdog Team
"Χαμός" στο NBA: Σκέφτεται να φύγει από τους Μπακς ο Γιάννης - Η ομάδα που είναι φαβορί!

Τον Greak Feak μακριά από τον Μιλγουόκι βλέπουν στο NBA, με ομάδα της Νέας Υόρκης να κρίνεται μάλιστα ήδη φαβορί για να τον υπογράψει!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Νέα Υόρκη φαντάζει πιθανός προορισμός για τον Γιάννη, καθώς ο Greek Freak έχει στην άκρη του μυαλού του τους Νικς, σκεπτόμενος να αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς μετά το τέλος του super max συμβολαίου του.

Όπως υποστηρίζει στέλεχος (του οποίου το όνομα πάντως δεν αποκαλύπτεται) μιλώντας στο NBA Analysis Network: "Ο Γιάννης αφού κέρδισε ένα δαχτυλίδι με τους Μπακς, δεν υπάρχει η αίσθηση ημιτελούς δουλειάς αν ο Γιάννης έφευγε ποτέ για κάπου αλλού. Δεν υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την ομάδα που έχουν τώρα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν υπέροχος δίπλα του, αλλά μακροπρόθεσμα πόσα μπορεί να δώσει; Ο Μπρουκ Λόπεζ είναι μεγάλος σε ηλικία και ποιος ξέρει πόσα αποθέματα έχει ακόμη; Ο Κρις Μίντλετον δυσκολεύτηκε να παραμείνει υγιής, είναι free agent αυτό το καλοκαίρι και θα είναι 32 ετών. Μια νέα αρχή θα είχε νόημα.

Οι Νικς είναι μια ομάδα που άνθρωποι της λίγκας έχουν ακούσει ότι ο Γιάννης εξετάζει αν επρόκειτο να φύγει από τους Μπακς. Η δυνατότητα να παίξει σε μια εμβληματική αγορά, παράλληλα με το γεγονός ότι θα μπορεί να πείσει παίκτες να υπογράψουν εκεί, θα μπορούσε να τον προσελκύσει. Το να βρίσκεσαι, επίσης, στην ανατολική ακτή διευκολύνει την πρόσβαση στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της offseason".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags