Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δικαίωση Σερέλη με Μπέικον - Φορτσάρει για Ολυμπιακό και "βλέπει" μεταγραφή - Δυνατά για Έλληνα άσο!
Μπάσκετ
| 2023-03-11 00:07:00

Δικαίωση Σερέλη με Μπέικον - Φορτσάρει για Ολυμπιακό και "βλέπει" μεταγραφή - Δυνατά για Έλληνα άσο!

του Pick n' Scroll
Δικαίωση Σερέλη με Μπέικον - Φορτσάρει για Ολυμπιακό και "βλέπει" μεταγραφή - Δυνατά για Έλληνα άσο!

Η δύσκολη απόφαση του Έλληνα τεχνικού και η "αναγέννηση" του Τριφυλλιού. Ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης που βρίσκεται στα πράσινα "ραντάρ" και ο στόχος να σπάσει το σερί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει φέτος τον κόσμο του σε μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Κάτι τέτοιο έγινε και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» δεν βλέπονταν σε άμυνα και επίθεση και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με τους Σέρβους να είναι μπροστά στο σκορ με 42-29. Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έμοιαζε με υπνωτισμένη.

Το τι έγινε στην ανάπαυλα κανείς δεν ξέρει, στην επανάληψη, όμως, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ διαφορετικός. Πάνω από όλα εμφανίστηκε ψυχωμένος, έπαιξε άμυνα για σεμινάριο και έτσι μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη γοήτρου. Μία νίκη που αποτελεί και μία δικαίωση για τον Σερέλη, ο οποίος αποφάσισε πριν από το τζάμπολ να αφήσει εκτός αγώνα τον Ντουέιν Μπέικον. Ηταν μία δύσκολη απόφαση για τον επιπλέον λόγο ότι δεν μπορούσαν να παίξουν και ο Αγραβάνης με τον Γκουντάιτις.

Εκ του αποτελέσματος, όμως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δικαιώθηκε και όλοι πλέον περιμένουν να δουν ποια θα είναι η συνέχεια με τον Μπέικον.

Η απουσία του σούπερ Αμερικάνου σκόρερ, πάντως, δεν φάνηκε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε και μάλιστα άνετα και θα έλεγε κανείς ότι το παιχνίδι θύμισε εκείνο με την Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ. Και τότε οι «πράσινοι» ήταν άθλιοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη μεταμορφώθηκαν και νίκησαν διά περιπάτου.

Μπροστά του το «τριφύλλι» έχει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μετά με την Βιλερμπάν και την άλλη Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Εκεί, όπου θα προσπαθήσει να νικήσει μετά από πολύ καιρό τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός από ένα ακόμη παιχνίδι της Φενέρ και αναμένεται να φανεί τι θα γίνει στη συνέχεια με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την άξιζε τη νίκη ο Σερέλης - Ανέστησε Γκριγκόνις - Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα με Λάσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags