Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε... Λάσο με γκαρντ 1 εκατομμυρίου - "Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, κάποιος φεύγει..."
Μπάσκετ
| 2023-03-12 10:00:00

Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε... Λάσο με γκαρντ εκατομμυρίου - "Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, κάποιος φεύγει..."

του Παναγιώτη Νικολάου
Απαντούν οι Αγγελόπουλοι σε... Λάσο με γκαρντ εκατομμυρίου - "Ταιριάζει σε Ολυμπιακό, κάποιος φεύγει..."

Φημολογία για νέο "χτύπημα" στο Λιμάνι με Ευρωλιγκάτο άσο. Μπορεί όλα τα... φώτα τα τελευταία 24ωρα να έχουν πέσει στον Παναθηναϊκό και στις δομικές αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα, ωστόσο και οι Πειραιώτες ψάχνουν στην αγορά για μία δυνατή μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Θέμα με τον Κέβιν Πάντερ φαίνεται ότι έχει προκύψει στο Λιμάνι, δεδομένου ότι ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας έγραψε ότι  ο Αμερικανός που είχε θητεία ξανά στον Ολυμπιακό (και στην ΑΕΚ), ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλει να φτιάξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα συμβόλαια των Κώστα Σλούκα και Τόμας Γουόκαπ που θα ανανεωθούν, ενώ σχολίασε και το 1+ εκατ. ευρώ που χρειάζεται για να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες ο πεπειραμένος γκαρντ - Γιατί το σημαντικότερο μέρος από το μπάτζετ που αφορά τους γκαρντ θα "φύγει" για τους Σλούκα και Γουόκαπ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ντίνο Καλαμπάκο, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή, προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο ο γκαρντ της Παρτιζάν να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά και ευρύτερα να μας πει την άποψή του για τον φετινό Ολυμπιακό. 

"Ταιριάζει στον Ολυμπιακό ο Πάντερ - "Διώχνει" Σλούκα ή Γουόκαπ - Με αυτό να είναι ευχαριστημένοι στον Ολυμπιακό"

"Ο Πάντερ είναι παίκτης που τον ξέρουμε όλοι, αν και στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό δεν τα είχε πάει καλά. Προφανώς και ταιριάζει στον Ολυμπιακό αν έρθει, αλλά δεν αποκλείεται να συνδέουν το όνομά του με την ομάδα γιατί κάποιος μπορεί να μην ανανεώσει και να φύγει", σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος προπονητής.

Πώς βλέπετε τον φετινό Ολυμπιακό;

"Κάνει καταπληκτικά πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι η πιο πλήρης ομάδα στην Ελλάδα. Υπάρχει μαραθώνιος για το εξωτερικό και τι υποχρεώσεις εκεί, πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουν καταφέρει στον οργανισμό του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής".

 

 

"Μετράει ο Μπαρτζώκας - Μετράνε οι ψηλοί - Βεζένκοφ και Παπανικολάου"

Τι μετράει πιο πολύ στον Ολυμπιακό φέτος;

"Πολύ μετράει ο Μπαρτζώκας. Το καλό μπάσκετ που παίζει η ομάδα και τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που έχει διαρκώς, είναι λόγω του Μπαρτζώκα. Κάνει μεγάλα παιχνίδια".

Ο Βεζένκοφ;

"Είναι καθοριστικός και μαζί με τον Σλούκα και τους υπόλοιπους παίκτες φτιάχνουν τη μηχανή του Ολυμπιακού".

Τι ξεχωρίζει στον Ολυμπιακό

"Πολύ καλοί είναι οι ψηλοί του, ο Γουόκαπ, ο Βεζενκοφ, ο Παπανικολάου. Αλλά και ο Μπαρτζώκας. Για να κρατήσεις τέτοια ομάδα τόσο οργανωμένη και συντεταγμένη που το κάνει τους τελευταίους μήνες, είναι δουλειά του Μπαρτζώκα". δουλειά του Μπαρτζώκα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κοσμογονία" στον ΠΑΟ από Γιαννακόπουλο - Λάσο με Βιλντόζα και τέσσερις κορυφαίους Έλληνες! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags