Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κοσμογονία" στον ΠΑΟ από Γιαννακόπουλο - Λάσο με Βιλντόζα και τέσσερις κορυφαίους Έλληνες!
Μπάσκετ
| 2023-03-11 23:30:00

"Κοσμογονία" στον ΠΑΟ από Γιαννακόπουλο - Λάσο με Βιλντόζα και τέσσερις κορυφαίους Έλληνες!

του Pick n' Scroll
"Κοσμογονία" στον ΠΑΟ από Γιαννακόπουλο - Λάσο με Βιλντόζα και τέσσερις κορυφαίους Έλληνες!

Τα... διαλύει όλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εν όψει καλοκαιριού. Τι θα γίνει με Λάσο και ποια η πρώτη κίνησή του στο Τριφύλλι. Σε πρώτο πλάνο ο Βιλντόζα και Έλληνες που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα χθες με την ανατροπή, που έκανε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και με τη νίκη, που πέτυχε, πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σήμερα είχε ένα ακόμη θετικό νέο καθώς έλυσε το πρόβλημα με τον Άντριου Άντριους, και έτσι βάζοντας στην 7άδα των ξένων για την Α1 τον Γκριγκόνις ή τον Τόμας, δεν θα βγάλει άλλον παίκτη: θα βγάλει τον Άντριους.

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει όσο μπορεί στην διαδικασία των πλέι-οφ, αλλά κακά τα ψέματα το μυαλό όλων είναι εν πολλοίς στην επόμενη χρονιά. Εκεί, όπου θα γίνει κοσμογονία καθώς θα πέσουν πολλά χρήματα, ώστε το «τριφύλλι» να προσπαθήσει να επανέλθει με αξιώσεις στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε είναι και η μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται, ώστε να προσληφθεί ο Πάμπλο Λάσο. Την ίδια ώρα γίνεται έρευνα αγοράς και κάτι παραπάνω για παίκτες, αφού όπως αναφέρθηκε και χθες ο Λούκα Βιλντόζα είναι ένας από αυτούς, που έχουν μπει ήδη στο στόχαστρο. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ παίζει στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα φύγει από κει καθώς θέλει να αναζητήσει κάτι καλύτερο στην καριέρα του.

Και η σερβική ομάδα δεν έχει τα ειδικό βάρος για να τα καταφέρει, κάτι, που αποδεικνύεται και φέτος από την στιγμή, που δεν υπάρχει τύχη για πρόκριση στην οκτάδα, ενώ έχουν δαπανηθεί τόσα χρήματα (για Καμπάτσο επίσης, Νέντοβιτς και σία). 

Ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει και άλλα μεγάλα ονόματα, όπως τον Λεζόρ, που εντυπωσιάζει με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως και τον Νικ Καλάθη, που μπορεί να φύγει το καλοκαίρι από την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Γιώργο Παπαγιάννη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Παράλληλα επιθυμία είναι να επιστρέψει ο Ντίνος Μήτογλου (αφού πρώτα δουν τι θα γίνει με την τιμωρία του), ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο κόσμος της ομάδας έζησε και ζει άσχημες στιγμές την τελευταία τριετία. Από το καλοκαίρι και μετά, όμως, όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν καθώς έχει παρθεί η απόφαση για δυναμική αντίδραση και επάνοδο στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την άξιζε τη νίκη ο Σερέλης - Ανέστησε Γκριγκόνις - Το τελεσίγραφο σε Μπέικον και το μεγάλο θέμα με Λάσο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags