Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέχει" για τον νέο ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Σάρας από Λάσο - Οι πρώτες δύο top μεταγραφές!
Μπάσκετ
| 2023-03-13 21:57:00

"Τρέχει" για τον νέο ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Σάρας από Λάσο - Οι πρώτες δύο top μεταγραφές!

του Pick n' Scroll
"Τρέχει" για τον νέο ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Σάρας από Λάσο - Οι πρώτες δύο top μεταγραφές!

Η απαράδεκτη εικόνα με ΠΑΟΚ, οι αλλαγές στο ρόστερ και το πλάνο για την επόμενη ημέρα. Οι Πράσινοι θα δώσουν τη μάχη τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο ήδη δουλεύουν για την ομάδα της επόμενης σεζόν που θα έχει μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, αλλά τη Δευτέρα (13/3) επανήλθε στα άσχημά του δεδομένα, χάνοντας στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ με 81-73. Ο Χρήστος Σερέλης είπε ότι είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ότι έχει άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα και άλλη στην Α1, είπε, όμως, παράλληλα ότι για τέτοιες ήττες δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Το θέμα είναι ότι οι «πράσινοι» συνεχίζουν να έχουν προβληματική εικόνα και θα είναι θαύμα αν μπορέσουν να αντιδράσουν ουσιαστικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάποια στιγμή στην Α1 θα μπει ο Γκριγκόνις ή ο Τόμας, αλλά κι αυτό δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει καταλυτικά την κατάσταση.

Όλα, όμως, ή πολλά μπορούν να αλλάξουν από το καλοκαίρι και μετά, όταν ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή και θα έχει ένα μπάτζετ, που θα είναι αρκετό για να φτιαχτεί μία σπέσιαλ ομάδα. Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή, ο Βιλντόζα του Ερυθρού Αστέρα και ο Λεζόρ της Παρτίζαν, είναι από τους βασικούς στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να προκύψει για την θέση του προπονητή η περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η κατάσταση του οποίου με την Μπαρτσελόνα βλέπουμε ότι δεν πηγαίνει καλά. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι σε αυτό, που θα πάει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός ταιριάζει περισσότερο ο Σάρας παρά ο Λάσο. Και γιατί έχει μάθει να φτιάχνει ομάδες με όχι πολλά χρήματα (Ζαλγκίρις) και επειδή βέβαια είναι τρομερά αγαπητός στον κόσμο της ομάδας από την εποχή, που έπαιζε στο «τριφύλλι».

Οποιος και να έρθει, πάντως, θα είναι μία εξαιρετική αφετηρία για τον εξάστερο, ώστε να αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να μπορέσει έτσι κάποια στιγμή να επανέλθει στις καλές μέρες του παρελθόντος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση και υπάρχει η αισιοδοξία στις τάξεις του «τριφυλλιού» ότι η επιστροφή στις χαρούμενες καταστάσεις δεν θα αργήσει πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβει φωτιές ο Τζέιμς - Τι απάντησε για επιστροφή στον Παναθηναϊκό και Λάσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags