Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πρώτη "μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αμερικανό σέντερ - NBAer που θα κάνει τη διαφορά στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2023-03-14 22:45:00

Πρώτη "μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αμερικανό σέντερ - NBAer που θα κάνει τη διαφορά στη Euroleague!

του Pick n' Scroll
Πρώτη "μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αμερικανό σέντερ - NBAer που θα κάνει τη διαφορά στη Euroleague!

Το όνομα έκπληξη στη λίστα των "αιωνίων" ενόψει καλοκαιριού. Τα σενάρια για τον Αντετοκούνμπο, ο παίκτης του Τρινκιέρι που ξεχωρίζει και η μεταγραφή που μπορεί του χρόνου να προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό έχουν μπροστά τους τα παιχνίδια με Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν αντίστοιχα, αλλά κυρίως έχουν το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή, που μας έρχεται. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το 12-0 σε βάρος του μεγάλου του αντιπάλου, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να διακόψουν το εξαιρετικά αρνητικό για αυτούς σερί.

Αμφότερες, πάντως, οι ομάδες έχουν το μυαλό τους και στην επόμενη περίοδο και κυρίως ο Παναθηναϊκός. Ειπε άλλωστε πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι η ομάδα, που θα φτιάξει, θα κερδίζει και Αυγενάκη και διαιτητές και όλους.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα ψάξουν για τουλάχιστον έναν ψηλό και στο στόχαστρό τους είναι πάντα ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Φενέρ. Και άλλος μπακ-απ σέντερ, όμως, μπορεί να απασχολήσει τους «αιώνιους». Δεν είναι ποιότητας Λεζόρ ή Μότλει, αλλά ο Φρέντι Γκιλέσπι για καλοδομημένες ομάδες είναι σπέσιαλ εργαλείο. Ο δυναμικός σέντερ δεν διακρίνεται για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά είναι πολύ καλός αμυντικός και ξέρει να τελειώνει τις φάσεις. Φέτος με την Μπάγερν διανύει την πρώτη του χρονιά μακριά από την Αμερική, κάτι, που σημαίνει ότι στην δεύτερή του σεζόν στην Ευρώπη θα είναι πολύ πιο έτοιμος.

Ένα ακόμη προσόν του Γκιλέσπι είναι ότι το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό για τον λόγο, που αναφέραμε, ότι δεν είναι κάτι το σπέσιαλ στην επίθεση.

Ο Αμερικάνος σέντερ πριν τον επιλέξει για την Μπάγερν ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε παίξει για λίγο στο ΝΒΑ. Είχε φορέσει τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς και των Ορλάντο Μάτζικ για λιγότερο από 30 παιχνίδια πριν πάρει τον δρόμο για την Ευρώπη και το Μόναχο.

Πριν από μερικές μέρες η Μπάγερν πήρε από το ΝΒΑ και τον Ζίλαν Τσίθαμ, έναν πολύ αθλητικό πάουερ-φόργουορντ, που ήθελε παλιότερα ο Παναθηναϊκός. Αν προσαρμοσθεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα ο Τσίθαμ, τότε θα είναι από εκείνους τους παίκτες, που θα κάνουν αίσθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει τα πάντα - Ετοιμαστείτε για Δ’ Εθνική!" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags