Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!
Μπάσκετ
| 2023-03-16 08:30:00

Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

Sportdog Team
Ο μεγάλος στόχος του Γιαννακόπουλου - Χτίζει τη... νέα Ρεάλ ο Λάσο - Διπλή έκπληξη πριν τους τελικούς!

Το πλάνο της ΚΑΕ, το μπάτζετ και ο όρος του Ισπανού προπονητή. Οι Πράσινοι θέλουν να αλλάξουν επίπεδο και για αυτό δεν χάνουν καθόλου χρόνο. Οι μεταγραφές που... τρέχουν, οι συζητήσεις με τον πρώην κόουτς της Ρεάλ και πότε θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Προ δύο ημερών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστελνε σαφές μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: "Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού. Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς, θα κερδίζει και το κόμμα σας, θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β', στη Δ' θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει".

Οι Πράσινοι έχουν σκοπό του χρόνου να φτιάξουν όχι μια ομάδα καλύτερη από τη φετινή (δεν θα ήταν δα και δύσκολο), αλλά ένα σύνολο που θα παλέψει με αξιώσεις για όλους τους στόχους της σεζόν. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μάλιστα, στόχος των ανθρώπων του συλλόγου και φυσικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι να έχει κλείσει μεγάλο μέρος του ρόστερ ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά!

Με αυτό τον τρόπο, το Τριφύλλι θα προλάβει να κλείσει παίκτες που σίγουρα θα συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρον γύρω τους στην αγορά, πριν μπουν άλλες ομάδες δηλαδή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης. Για να το πετύχει βέβαια αυτό, ένα κρίνεται ως το σημαντικότερο στοιχείο. Να έχει εξασφαλίσει το κλαμπ ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο του, έναν προπονητή που στο άκουσμά του κάθε παίκτης θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος, για τον οποία όλα συνηγορούν πως ο Πάμπλο Λάσο θα βρίσκεται από του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

Τα δεδομένα με τον Πάμπλο Λάσο

Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση του Λάσο στη δελεαστική προσφορά που έχει λάβει, υπάρχουν κάποια δεδομένα στην υπόθεση. Πρώτον, το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον ιντριγκάρει. Βλέπει ως σπουδαία πρόκληση το να πάρει στα χέρια του ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη στην Εύρωπη και να το μετατρέψει, ξανά, σε πρωταγωνιστή. Αυτό έκανε άλλωστε και στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να γνωρίζουν τα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας τους υπό την καθοδήγησή του.

Ταυτόχρονα και οικονομικά η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τις απαιτήσεις του Λάσο, ο οποίος εξ αρχής έθετε ως βασικό του "θέλω" το να καταρτιστεί ένα πλάνο τριετίας για την επαναφορά του Εξάστερου στα πραγματικά του στάνταρ. Χωρίς αυτό το πλάνο, δηλαδή, να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή του.

Όπως είπαμε, υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει, παρότι η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Το πιθανότερο με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι να αναλάβει ο Λάσο τους Πράσινους το προσεχές καλοκαίρι, χτίζοντας στο μεσοδιάστημα την ομάδα της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να αποκλείαμε και το εξής ενδεχόμενο: Να ανακοινωνόταν πριν το τέλος της σεζόν ο κορυφαίος Ισπανός προπονητής, ακόμα κι αν δεν καθόταν από τώρα στον πάγκο.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags