Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - "Σκοτώνει" από το τρίποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-14 13:05:00

"Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

του Νίκου Στεργίου
"Ματιές" ΠΑΟ στο πιο... καυτό δίδυμο της Ευρώπης - Δημιουργός, "κλέφτης" και 3ποντο με 41,3% (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο παίκτες που συζητάει όλη η Ευρώπη, το ενδιαφέρον από το Τριφύλλι (και όχι μόνο) και πόσο θα ανέβει το κασέ τους το καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον Πάμπλο Λάσο για την επόμενη μέρα του πάγκου του, θέλοντας ο Ισπανός τεχνικός μαζί με τον Σάνι Μπετσίροβιτς να χτίσουν τη νέα ομάδα του Τριφυλλιού.

Μπορεί να έχει γίνει αναφορά σε κάποια συγκεκριμένα ονόματα (βλ. Βιλντόζα), ωστόσο ανεξάρτητα από το αν οι Πράσινοι έχουν μιλήσει ή όχι με συγκεκριμένους παίκτες ήδη, το δεδομένο είναι ότι έχουν ρίξει αρκετές "ματιές".

Ένα δίδυμο που αρέσει λοιπόν στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο από την Euroleague, είναι εκείνο των Ντάριους Τόμπσον και Ματ Κοστέλο της Μπασκόνια. Ο μεν Τόμπσον κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τους Βάσκους, έχοντας αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους δημιουργούς της διοργάνωσης. Σε 28 παιχνίδια της Euroleague μετρά 11,7 πόντους, 6,5 ασίστ και 1,6 κλεψίματα μέσο όρο ανά αγώνα, εκτελώντας με 54,5% από το δίποντο και με 41,3% από το τρίποντο. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ θα είναι το καλοκαίρι από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς, με το κασέ του να εκτοξεύεται σε επίπεδα εκατομμυρίου.

Από την άλλη, την κορυφαία του σεζόν στην Μπασκόνια μετά από μία τριετία πραγματοποιεί και ο Κοστέλο. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ μετρά 10 πόντους και 4,1 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα της Euroleague, εκτελώντας με 62,2% από το δίποντο και με 38,8% από το τρίποντο. Πρόκειται για σύγχρονο ψηλό που εκτελεί από κοντά και μακριά, ενώ ειδικά η συνεργασία του με τον Τόμπσον γίνεται με... κλειστά μάτια.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέχει" για τον νέο ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος - Καλύτερα Σάρας από Λάσο - Οι πρώτες δύο top μεταγραφές!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags