Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το... γύρισαν Μπέικον, Γκριγκόνις - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Φήμες για μεταγραφή Έλληνα παίκτη!
Μπάσκετ
| 2023-03-17 00:23:00

Το... γύρισαν Μπέικον, Γκριγκόνις - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Φήμες για μεταγραφή Έλληνα παίκτη!

του Pick n' Scroll
Το... γύρισαν Μπέικον, Γκριγκόνις - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Φήμες για μεταγραφή Έλληνα παίκτη!

Το 2/2 πριν τον Ολυμπιακό και οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ. Οι Πράσινοι... αέρα από τη Βιλερμπάν και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής, στο οποίο θέλουν να στείλουν μήνυμα ενόψει τελικών. Ποιοι θα αγωνιστούν όμως σε αυτά τα παιχνίδια;

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα της Δευτέρας από τον ΠΑΟΚ και έτσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιλερμπάν. Πήρε έτσι μία πολύ καλή ψυχολογική ανάσα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ηταν αυτή μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «πρασίνων» στην Ευρωλίγκα, αφού είχε προηγηθεί εκείνη με τον Ερυθρό Αστέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πέρα από αυτή καθ’ αυτή τη νίκη, ο Χρήστος Σερέλης μπορεί να χαίρεται γιατί είδε το ζευγάρι Μπέικον-Γκριγκόνις να αποδίδει πολύ καλά. Ο Γκριγκόνις κερδίζει έδαφος, ώστε να είναι αυτός, που θα δηλωθεί για την Α1. Εχει πλέον περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με τον Τόμας. Και αυτό γιατί μεταξύ άλλων είναι πιο πολυδιάστατος από τον Τόμας, ο οποίος χαρακτηρίζεται κυρίως από το μακρινό του σουτ.

Κόντρα στην Βιλερμπάν δεν έπαιξε ο Νέιτ Ουόλτερς και δεν θα πρέπει να παραξενευτεί κανείς αν ο Αμερικάνος γκαρντ θα είναι εκτός Α1 στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Ο ένας λόγος είναι ότι δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του και ο άλλος ότι τραυματίζεται εύκολα.

Πριν από λίγο τραυματίστηκε και ο Πονίτκα αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό σε βάθος χρόνου. Ισως να μην παίξει την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά θα επανέλθει σχετικά γρήγορα.

Αυτό, που θέλει τώρα ο Παναθηναϊκός είναι να κερδίσει την Κυριακή τον μεγάλο του αντίπαλο και να σπάσει την αρνητική κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί και κάνει λόγο για σερί 11-0. Και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα ενόψει των τελικών ότι θα είναι ανταγωνιστικός και σκληρό καρύδι.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να κάνει και μεταγραφή Ελληνα η ομάδα του Σερέλη με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να μην παίζει με την Φενέρ και να ακούγονται φήμες σχετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παράδειγμα Μπέικον είναι η απόλυτη επιβράβευση της δουλειάς του Σερέλη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags