Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η τελευταία φάση που έκρινε το ντέρμπι - Φωνάζει για φάουλ ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-19 17:53:00

Η τελευταία φάση που έκρινε το ντέρμπι - Φωνάζει για φάουλ ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η τελευταία φάση που έκρινε το ντέρμπι - Φωνάζει για φάουλ ο Παναθηναϊκός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άμυνες του Φαλ πάνω σε Γουίλιαμς και Παπαγιάννη, τα φάουλ που ζήτησαν οι Πράσινοι και τι έλεγαν μετά το τέλος του ντέρμπι.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ με δραματική νίκη (76-74) επί του Παναθηναϊκού, αφού οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ στην τελευταία τους επίθεση.

Αρχικά ο Γουίλιαμς δεν μπόρεσε να σκοράρει πάνω στην άμυνα του Φαλ και στη συνέχεια ο ψηλός του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει την κατοχή υπέρ της ομάδας του με αντίπαλο τον Παπαγιάννη, αφού οι διαιτητές έκριναν πως ο άσος του Τριφυλλιού έβγαλε την μπάλα άουτ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαμαρτύρονται για δύο φάουλ του Φαλ στη φάση και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα υποστήριζαν χαρακτηριστικά ότι "Μίλησε τελευταία η νέα τάξη πραγμάτων όπως και στον Α γύρο. Ο Φαλ κατέβασε τα χέρια στον Ουίλιαμς και μετά χτύπησε και το χέρι του Παπαγιάννη, κρίνοντας το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού για το τελικό 74-76".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναγούλα" Γιαννακόπουλου για την διαιτησία - Το ποστάρισμα για το ντέρμπι που κάνει χαμό στα social! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη φάση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags