Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τεράστιες αλλαγές στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται top κόουτς, Βιλντόζα, Καμπάτσο και... NBAer!
Μπάσκετ
| 2023-03-19 19:03:00

Τεράστιες αλλαγές στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται top κόουτς, Βιλντόζα, Καμπάτσο και... NBAer!

του Pick n' Scroll
Τεράστιες αλλαγές στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται top κόουτς, Βιλντόζα, Καμπάτσο και... NBAer!

Η απόφαση Γιαννακόπουλου και οι αποχωρήσεις στο Λιμάνι που ενδέχεται να αλλάξουν τελείως την εικόνα των δύο ομάδων. Ποιοι είναι οι πρώτοι στόχοι των Πράσινων για το καλοκαίρι και η εξαιρετική δουλειά του Σερέλη, που οδηγεί την ομάδα στη νέα εποχή με ασφάλεια.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και ίσως να την είχε πάρει αν του δινόταν ένα από τα δύο φάουλ, που έγιναν από τον Μουσταφά Φαλ στο τέλος, σε Ουίλιαμς και Παπαγιάννη. Μία νίκη, πάντως, που δεν θα είχε βαθμολογική σημασία, αλλά θα ήταν για το γόητρο, καθώς η πρώτη θέση στη ρέγκιουλαρ σίζον της Α1 είχε ήδη κριθεί: την καπάρωσαν οι Πειραιώτες μετά και την οριακή τους νίκη με τον Κολοσσό.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχει κάνει τελευταίως και βέβαια από το νέο προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη. Ξέρουν οι «πράσινοι» ότι δεν έχουν πάρει τον Λάσο ή τον Αταμάν, περίμεναν, όμως, από τον Ελληνα κόουτς να βάλει την ομάδα τους σε μία κανονικότητα. Και αυτό σε σημαντικό βαθμό έχει γίνει μετά την καμένη γη, που άφησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ξέρουν οι Παναθηναϊκοί επίσης ότι θα είναι απίθανο να πάρουν το πρωτάθλημα, αλλά θέλουν να πάνε στην επόμενη μέρα όσο γίνεται πιο ομαλά. Και ο Σερέλης κάνει καλή δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση.

Το καλοκαίρι άλλωστε αναμένεται κοσμογονία στο ΟΑΚΑ με νέο, σπουδαίο προπονητή να έρχεται και επίσης ανάλογης ποιότητας παίκτες. Εχουν ακουστεί διάφορα ονόματα με αυτά του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Λούκα Βιλντόζα να δεσπόζουν, ενώ επίσης υπάρχει έντονη φημολογία και για τον Φακούντο Καμπάτσο και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Αν δεν έρθει ο τελευταίος, η περίπτωση επιστροφής του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Με όλα αυτά τα δεδομένα και με γεμάτο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι τα δεδομένα θα αντιστραφούν τη νέα χρονιά, καθώς μάλιστα είναι πιθανό από την άλλη πλευρά να φύγει για το ΝΒΑ ο Σάσα Βεζένκοφ. Και ίσως και ο Σλούκας, του οποίου λήγει το συμβόλαιο. Είναι παίκτες που δεν καλύπτεται το κενό τους, όχι τόσο λόγω αξίας, όσο του ότι μιλάμε για παίκτες με ελληνικό διαβατήριο.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέραμε και πριν από μερικές μέρες, να πάει να πάρει τώρα Ελληνα παίκτη για τα πλέι-οφ με τα ονόματα του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Νίκου Ρογκαβόπουλου να είναι από τα υποψήφια.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αναγούλα" Γιαννακόπουλου για την διαιτησία - Το ποστάρισμα για το ντέρμπι που κάνει χαμό στα social! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags