Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πεισμώνουν κι άλλο τον Γιαννακόπουλο - Θα... τρίβουν τα μάτια τους με τον νέο ΠΑΟ - Οι πρώτες κινήσεις!
Μπάσκετ
| 2023-03-20 20:27:00

Πεισμώνουν κι άλλο τον Γιαννακόπουλο - Θα... τρίβουν τα μάτια τους με τον νέο ΠΑΟ - Οι πρώτες κινήσεις!

του Νίκου Στεργίου
Πεισμώνουν κι άλλο τον Γιαννακόπουλο - Θα... τρίβουν τα μάτια τους με τον νέο ΠΑΟ - Οι πρώτες κινήσεις!

Ο κορυφαίος προπονητής, οι μεταγραφές και η διαιτησία. Οι Πράσινοι θεωρούν πως φέτος έχουν χάσει δύο ματς λόγω των "γκρι" από τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονται για απαντήσεις το καλοκαίρι και για ένα ρόστερ που δεν θα έχει αντίπαλο εντός παρκέ.

Το 12-0 είναι βαρύ για τον Παναθηναϊκό, αλλά η βελτίωση που έχει η ομάδα επί Χρήστου Σερέλη είναι και εμφανής και δεδομένη. Φυσικά, η οποία εξέλιξη για την οποία μιλάμε, δεν είναι ικανή για να σε φτάσει όσο κοντά χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Όμως όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές φέτος, το μέγεθος του Εξάστερου επιτάσσει να δώσει τη μάχη του στους τελικούς και όπου βγει. Άλλωστε, τα μεγάλα είναι μπροστά. Και όπου μεγάλα, μιλάμε για την ομάδα που θα χτιστεί από του χρόνου.

Το Τριφύλλι δεν ανησυχεί καθόλου για τα διαιτητικά αίσχη και την παρουσία Λιόλιου στην ΕΟΚ. Όχι γιατί πιστεύουν, πως κάτι από αυτά θα αλλάξει. Αλλά επειδή το νέο σύνολο που θα φτιαχτεί, δεν θα τους... βλέπει. Θα τους κερδίζει κι αυτούς και όσους υπόλοιπους, θέλουν να χρίζουν κάποιον πρωταθλητή ντε και καλά.

Κανένας, απολύτως, δεν αμφισβητεί το ποσό αξιόλογη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κανείς όμως, ταυτόχρονα, δεν μπορεί να αναιρέσει και την ίδια την πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Πως και στο ΣΕΦ με το φάουλ στο τρίποντο του Μπέικον και στο ΟΑΚΑ με το καταφενέστατο φάουλ στον Παπαγιάννη, οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν την παρέμβαση-αλλοίωση των διαιτητών, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Φανταστείτε τι θα αναγκαστούν να τους πιάσει από την επόμενη σεζόν, που θα τους κυριεύσει η απελπισία.

Πάμε τώρα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Χαίρονται πολλοί τώρα, που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε καταλάβει, ωστόσο, ότι με όσα κάνουν πορώνουν ακόμα περισσότερο τον ισχυρό άνδρα της Πράσινης ΚΑΕ. Γι' αυτό και με τον προπονητή που έρθει (πάντα με φαβορί τον Λάσο) και ακομα περισσότερο με τους παίκτες που θα μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ, οι πάντες θα... τρίβουν τα μάτια τους.

Και ένα "πινελάκι" για το τέλος. Ο Εξάστερος έχει ανοίξει μεγάλο δίαυλο επικοινωνίας με το κορυφαίο μανατζερικό γραφείο στην Ευρώπη (και όχι μόνο). Ετοιμαστείτε...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιες αλλαγές στον ΠΑΟ μετά τον Ολυμπιακό - Έρχεται top κόουτς, Βιλντόζα, Καμπάτσο και... NBAer! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags