Facebook Pixel Χρήστος Παππάς: Αυτή είναι η αιτία της ήττας του Ολυμπιακού σύμφωνα με Παππά - "Δεν κερδίζεις αγώνα με..."
Μπάσκετ
| 2023-03-24 23:54:00

Αυτή είναι η αιτία της ήττας του Ολυμπιακού σύμφωνα με Παππά - "Δεν κερδίζεις αγώνα με..."

Sportdog Team
Αυτή είναι η αιτία της ήττας του Ολυμπιακού σύμφωνα με Παππά - "Δεν κερδίζεις αγώνα με..."

Την δική του άποψη για το τι ήταν αυτό που έφερε την ήττα των Ερυθρόλευκων στο Βελιγράδι εξέφρασε ο αντικαταστάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Χρήστος Παππάς: Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μάτσαρε την ενέργεια που έβγαλε η Παρτιζάν στην αναμέτρηση αλλά και στο ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν μόνο τρία εύστοχα τρίποντα στάθηκε ο αντικαταστάτης και άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Βελιγραδίου.

«Συγχαρητήρια στην Παρτιζάν. Έπαιξαν με τρομερή διάθεση. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα ακόμα και στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα. Όταν σκοράρεις μόνο 3 τρίποντα είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα Ευρωλίγκα ακόμα και με το 72% στο δίποντο. Συνεχίζουμε την πορεία μας στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρώτη θέση»..

Για την ατμόσφαιρα: «Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την αθλητικότητα. Ήταν και ένας λόγος ο κόσμος στις εξέδρες».

Για το πώς είναι να παίζει κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ήταν μεγάλη πρόκληση. Τον ξέρω εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ήταν μεγάλη πρόκληση προφανώς», είπε ο Χρήστος Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Παπαπέτρου - Σκάει μεταγραφή μετά τον Ολυμπιακό - Επαφή απευθείας με τον πρόεδρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags