Facebook Pixel ΑΕΚ: Έμαθε ημερομηνίες και ώρες για Χάποελ η ΑΕΚ - Τότε τα προημιτελικά - "Πέφτουν" πάνω στα ματς με Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-03-27 15:24:00

Έμαθε ημερομηνίες και ώρες για Χάποελ η ΑΕΚ - Τότε τα προημιτελικά - "Πέφτουν" πάνω στα ματς με Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Έμαθε ημερομηνίες και ώρες για Χάποελ η ΑΕΚ - Τότε τα προημιτελικά - "Πέφτουν" πάνω στα ματς με Ολυμπιακό!

Η ενωσίτικη ΚΑΕ έμαθε σήμερα τις ώρες και ημέρες διεξαγωγής των προημιτελικών με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL.

Η FIBA οριστικοποίησε τις ημερομηνίες και τις ώρες των playoffs του Basketball Champions League, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 4 Απριλίου στις 21:00 η Ένωση θα παίξει το πρώτο ματς στα Ιεροσόλυμα, ενώ θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, στα Λιόσια στις 19:30. Ο τρίτος αγώνας, αν χρειαστεί, θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου, στις 19:00.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως ο δεύτερος αγώνας, στις 12/4, συμπίπτει με τον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-ΑΕΚ (19:00), ενώ ο πιθανός τρίτος αγώνας, στις 19 του ίδιου μήνα θα πέσει πάνω στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τα playoffs (που δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά λογικά θα γίνει Τετάρτη και εκκρεμεί η ώρα διεξαγωγής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τalk show το πρωτάθλημα, ίσως δεν τελειώσει - Έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα - Διπλό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags