Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανάλυση: Αυτον θέλει αντίπαλο στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός - Καθοριστικό το ματς με Μπασκόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-30 11:03:00

Ανάλυση: Αυτον θέλει αντίπαλο στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός - Καθοριστικό το ματς με Μπασκόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει τους εξής αντιπάλους: Παναθηναϊκό (εντός), Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Μπασκόνια (εντός). Το αποτέλεσμα με τους Βάσκους, μάλιστα, ίσως οδηγήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάνω τους!

Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν φέτος όχι απλώς μία καταπληκτική χρονιά, αλλά στην πραγματικότητα την καλύτερη της ιστορίας τους με ρεκόρ εκτός έδρας νικών στην Euroleague και εξασφάλιση, πριν το τέλος καν της κανονικής περιόδου, του πλεονεκτήματος έδρας.

Τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει πλέον τους εξής αντιπάλους: Παναθηναϊκό (εντός), Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Μπασκόνια (εντός). Γίνεται κατανοητό, άρα, ότι σιγά-σιγά η κουβέντα για το διασταύρωμα στα πλέι οφ φουντώνει.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Εφές θα ήταν η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός. Όσο κι αν δεν θυμίζει το σύνολο που κατέκτησε πέρσι την Euroleague, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παραμένει πρωταθλήτρια Ευρώπης και ένα σπουδαίο σε επίπεδο ονομάτων ρόστερ. Ωστόσο, πια, μοιάζει αμφίβολο το αν προλαβαίνει κιόλας την 8άδα. Ακόμα και το 3/3 να κάνει δηλαδή δεν της αρκεί και αναγκαστικά, εξαρτάται από τους άλλους (σ.σ. Ζαλγκίρις, Μπασκόνια κατά βάση και ακολούθως Μακάμπι). Εφόσον έστω στο νήμα προλάβει, πάντως, η Εφές παραμένει η χειρότερη δυνατή διασταύρωση.

Δεύτερο χειρότερο διασταύρωμα είναι αυτό με την Παρτιζάν. Πολύ απλά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα πλέι οφ καλό είναι να... μην μπλέξεις. Ο Ζοτς είναι μάστερ σε τέτοια παιχνίδια, ενώ και στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο Βελιγράδι και την ήττα της ελληνικής ομάδας, φάνηκε ότι οι Πειραιώτες θα δυσκολεύονταν αρκετά εκεί.

Ιδανικό κρίνεται το ζευγάρωμα με την Μπασκόνια, την οποία οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν και στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική. Μπορεί ο κόουτς Μπαρτζώκας να δήλωσε πως δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στα πλέι οφ, όμως μη γελιόμαστε. Όση σπιρτάδα και ποιότητα και να έχουν οι Βάσκοι, κυρίως στην περιφέρεια με τη συνύπαρξη Μάρκους Χάουαρντ και Ντάριους Τόμπσον, είτε εύκολα, είτε δύσκολα ο Ολυμπιακός στο τέλος της σειράς θα έπαιρνε απέναντί τους το εισιτήριο για το Final-4 του Κάουνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνουν Μιλουτίνοφ οι Αγγελόπουλοι - 13-0 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ - Φεύγει για ΝΒΑ ο Βεζένκοφ αν... (Vid)

Το πρόγραμμα της Εφές

Εφές - Βίρτους Μπολόνια
Φενέρ - Εφές
Εφές - Μονακό

Το πρόγραμμα της Παρτιζάν

Παρτιζάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Μονακό - Παρτιζάν
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της Μπακόνια

Μπασκόνια - Φενέρ
Μπασκόνια - Βιλερμπάν
Ολυμπιακός - Μπασκόνια

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags