Facebook Pixel Λούκα Βιλντόζα: Κατάθεση ψυχής από Βιλντόζα: "Είχε προσωπικά προβλήματα αλλά τώρα είμαι πάλι ο Λούκα!" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-03-30 13:47:00

Κατάθεση ψυχής από Βιλντόζα: "Είχε προσωπικά προβλήματα αλλά τώρα είμαι πάλι ο Λούκα!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Μετά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Βαλένθια, ο Βιλντόζα μίλησε από καρδιάς για τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι πρότινος και τα οποία επηρέασαν, άμεσα, την συμπεριφορά του εντός κι εκτός παρκέ.

Λούκα Βιλντόζα: Ο Αργεντινός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι, εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα είχε ένα σοβαρό ζήτημα που του δημιουργούσε νεύρα και άγχος κι αυτό επηρέαζε άμεσα την συμπεριφορά του, καθώς και τις σχέσεις του με τον προπονητή, τους συμπαίκτες ακόμα και με τους δημοσιογράφους.

Παρ' όλα αυτά, ο 27χρονος άσος διευκρίνισε πως πλέον έχει βρει τον εαυτό του και είναι ξανά χαρούμενος. Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζω καλά, ειδικά επειδή πέτυχα μερικά τρίποντα και ξαναμπαίνω στον ρυθμό γιατί είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα και όπως είπα ήδη είχα κάποια προσωπικά προβλήματα, στεναχωρήθηκα παρόλο που αυτό δεν έχει σημασία για κανέναν, έχει σημασία για μένα. Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, ξέρουν πόσο σημαντική ήταν στη ζωή μου. Τώρα επιστρέφω στη ζωή και στον ρυθμό του μπάσκετ, είμαι και πάλι χαρούμενος.

Αλήθεια, όταν έχεις προβλήματα στη ζωή, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει και σκέφτεσαι τη ζωή και τον εγωισμό, την υπερηφάνεια. Μετέφερα όλα μου τα νεύρα στο παρκέ, τσακωνόμουν με τους πάντες, με τον προπονητή μου, με τους συμπαίκτες μου, με τους δημοσιογράφους, με όλους, ζητώ συγγνώμη αν είπα κάτι παραπάνω. Τώρα, όμως, είμαι και πάλι ο Λούκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κούρσα" για δύο στον πάγκο του ΠΑΟ - Έρχεται κάτι μεγάλο - Ο Νο1 στόχος και το πλάνο τριετίας (Vids)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags