Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην αποστολή με Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Οι τρεις που μένουν εκτός στο ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2023-03-30 15:33:00

Στην αποστολή με Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Οι τρεις που μένουν εκτός στο ΣΕΦ

Sportdog Team
Στην αποστολή με Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Οι τρεις που μένουν εκτός στο ΣΕΦ

Αναπάντεχο πρόβλημα με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος παραμένει κλινήρης με αμυγδαλιτιδα.

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του αυριανού (31/3) ντέρμπι της Euroleague με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Εκτός έμειναν οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς καθώς και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος παραμένει κλινήρης με αμυγδαλιτιδα. Κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, κάτι που σημαίνει ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του "αιώνιου" ντέρμπι.

Σερέλης για Ολυμπιακό: "Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, δήλωσε για το αρνητικό σερί απέναντι στον Ολυμπιακό: «Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε καν αυτό το σερί. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προσεγγίζουν το ντέρμπι. Το ανέφερα νωρίτερα, τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. 

Πάντα θα υπάρχει η αιώνια κόντρα ανεξάρτητα με την κατάσταση των ομάδων... Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τη ψυχολογία που αποκτά κάθε ομάδα έναντι της άλλης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κούρσα" για δύο στον πάγκο του ΠΑΟ - Έρχεται κάτι μεγάλο - Ο Νο1 στόχος και το πλάνο τριετίας (Vids)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags