Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο ΟΑΚΑ, Μεγάλο Μπάτζετ!
Μπάσκετ
| 2023-04-07 23:06:00

Ξεχάστε αυτόν τον ΠΑΟ - Έτσι αυξάνεται το μπάτζετ, ομάδα για κούπα Ευρωλίγκας - Η πρώτη μεταγραφή! (Vid)

του Pick n' Scroll

Η υπόθεση Αταμάν, το ΟΑΚΑ και οι προσθήκες που θα αλλάξουν όσα βλέπουν οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια. Η εικόνα με την Άλμπα να φεύγει νικήτρια θα είναι από του χρόνου σπάνια και όχι συνήθεια.

Αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε πολύ καλά. Στο τελευταίο του παιχνίδι φέτος στο ΟΑΚΑ (για την Ευρωλίγκα) η άμυνά του ήταν σουρωτήρι και αυτό έδωσε πολλές φορές την ευκαιρία στην Αλμπα να κάνει τα...δικά της. Και στο τέλος να πάρει τη νίκη η γερμανική ομάδα με 84-88, αφού με το σκορ στο 84-86 ο Ντουέιν Μπέικον αστόχησε σε τρίποντο.

Πάντως, το μόνο, που δεν ένοιαζε και δεν νοιάζει τους Παναθηναϊκούς είναι το παιχνίδι με την Αλμπα. Αλλωστε πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι το ΟΑΚΑ (μαζί με το πάρκινγκ) περνάει στα χέρια του «τριφυλλιού» και πλέον ο κόσμος κάνει όνειρα για την επόμενη μέρα. Μετά από κάποια στιγμή τα έσοδα της ΚΑΕ θα αυξηθούν και θα μπορεί έτσι ο εξάστερος να φτιάξει μεγάλα μπάτζετ και να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα. Σημειώνεται ότι έχει να πάει σε φάιναλ-φορ από το 2012. Τα χρόνια είναι πολλά πλέον.

Αυτόν, που ονειρεύεται κυρίως ο κόσμος της ομάδας είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος χθες έκανε τρομερή εμφάνιση και με 20 πόντους οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Αργεντίνος γκαρντ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και ενθουσίασε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που θέλει να δει του χρόνου στο «πράσινο» ΟΑΚΑ δίδυμο στα γκαρντ με Βιλντόζα και Καμπάτσο. Του Βιλντόζα λέγεται ότι έχει κλείσει η υπόθεση, αλλά του Καμπάτσο είναι δύσκολη, όχι, όμως, και απίθανη να συμβεί.

Στο κεφάλαιο του προπονητή ο Εργκίν Αταμάν είναι το φαβορί, άλλωστε χθες το βράδυ είπε και δημόσια ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Από όλες αυτές τις κινήσεις είναι ξεκάθαρο ότι οι «πράσινοι» πάνε να επιστρέψουν σε όμορφες για αυτούς μέρες γιατί η αλήθεια είναι ότι και φέτος ταλαιπωρούνται και ειδικά τα δύο προηγούμενα χρόνια τα πράγματα ήταν χάλια με την διαδικασία έσοδα-έξοδα, που υπήρχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε στο ΟΑΚΑ μια χρονιά που δεν πρέπει να ξανάρθει ποτέ - Άλλος ΠΑΟ του χρόνου - Για το... θαύμα στους τελικούς! (vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags