Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Όχι Αταμάν, Σάρας για ΠΑΟ - Συγκρούεται και βάζει χρήματα ο Γιαννακόπουλος - Νέα εποχή με ΟΑΚΑ"
Μπάσκετ
| 2023-04-08 12:29:00

"Όχι Αταμάν, Σάρας για ΠΑΟ - Συγκρούεται και βάζει χρήματα ο Γιαννακόπουλος - Νέα εποχή με ΟΑΚΑ"!

του Γιώργου Κτενά

Ξεκινάει η επόμενη μέρα, με μεγάλο κόουτς και μπάτζετ! Ο Κώστας Παταβούκας μιλάει στο Sportdog.gr για τις εξελίξεις με το γήπεδο, τη φημολογία σχετικά με τον επόμενο προπονητή και τις μεταγραφές, ενώ σχολιάζει και την... δυναμική επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Παναθηναϊκός: Ως κεραυνός ει αιθρία έπεσε στο ρεπορτάζ των Πράσινων η είδηση, το μεσημέρι της Παρασκευής, για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Τριφυλλιού και εκείνης της κυβέρνησης για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ.

Μάλιστα, από τη διαρροή υπάρχει η πληροφορία ότι οι υπογραφές θα πέσουν αμέσως μετά το Πάσχα, ενδεικτικό του ότι έχουν μπει στην άκρη όλα τα προβλήματα και αποφασίστηκε να δοθεί μια οριστική λύση για την ομάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παταβούκα, παλαίμαχο άσο του συλλόγου και της Εθνικής ομάδας, προκειμένου να σχολιάσει την είδηση αλλά και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό.

"Αυτό να κάνει ο Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ - Να φτιάξει την επόμενη μέρα του - Συγκρούεται ο Γιαννακόπουλος"

"Είναι πολύ σημαντικό να έχει δικό της γήπεδο η ομάδα, να έχει τη δυνατότητα να χτίσει ως οργανισμός και γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και γύρω από την ευρωστία του οικονομικά. Μέσα από το κτιριακό συγκρότημα να χτίσει και με τους εμπορικούς χώρους κ.λπ.", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο και συμπλήρωσε για τη δική του θητεία στο ΟΑΚΑ:

"Από το 1995 που πήγαμε εμείς στ ΟΑΚΑ, είναι ταυτισμένο με τον Παναθηναϊκό. Ο αθλητισμός προχωράει, δεν μπορείς να δεις ομάδες που είναι μεγάλες και αυτές να είναι εντελώς ξεχωριστές από την εμπορική εκμετάλλευση σήματος και χώρων. Ο Παναθηναϊκός με αυτή την κίνηση, που πήρε το ΟΑΚΑ δηλαδή, μπορεί να δημιουργήσει την επόμενη μέρα του διαφορετικά".

Μπορεί αυτή η εξέλιξη να φέρει και στο διοικητικό κομμάτι της ΚΑΕ εξελίξεις; Είτε με κάποιον που θα ενδιαφερθεί για να την αποκτήσει είτε με περεταίρω ενεργοποίηση του Γιαννακόπουλου;

"Βλέπω ότι ο Γιαννακόπουλος όχι απλώς ενδιαφέρεται αλλά τρέχει, προσπαθεί, συγκρούεται, βάζει χρήματα. Άρα μπορεί το γήπεδο να είναι εφαλτήριο για την ανάταση της ομάδας, ταυτόχρονα με τη συνολική λειτουργία του τμήματος".

"Όχι σε Άταμαν - Εξαιρετική λύση ο Σάρας - Καλή προοπτική ο Βιλντόζα"

Μπορούμε να μιλήσουμε, αγωνιστικά, για τους τελικούς;

"Θεωρώ ότι είναι νωρίς για τέτοια εκτίμηση".

Πώς σχολιάζετε την αποκάλυψη του Αταμάν ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό;

"Είναι προπονητής που έχει τις πιο πρόσφατες επιτυχίες σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ο κατάλληλος, εγώ θα έλεγα όχι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει προπονητή με αντίστοιχο προφίλ, να είναι ελίτ επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα να είναι και εργάτης, να ξαναχτίσει πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Αταμάν μπορεί να λειτουργήσει προς την κατεύθυνση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός".

Θα μπορούσε ο Σάρας να μια τέτοια λύση;

"Ο Σάρας θα ήταν εξαιρετική τέτοια λύση, ναι"

Το όνομα του Βιλντόζα δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθεί η ομάδα το προσεχές καλοκαίρι;

"Πολύ καλή προοπτική είναι ο Βιλντόζα, απλά ας αρχίσει ο οργανισμός από μέσα να αποπνέει μια υγεια και όλοι αυτοί θα συνεισφέρουν εξαιρετικά προς τους στόχους".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε αυτόν τον ΠΑΟ - Έτσι αυξάνεται το μπάτζετ, ομάδα για κούπα Ευρωλίγκας - Η πρώτη μεταγραφή! (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags