Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α1 και στα πλέι-οφ, εκεί, όπου θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση. Παράλληλα, οι διοικούντες την ΚΑΕ «τρέχουν» την επόμενη χρονιά με το θέμα του προπονητή να είναι σε προτεραιότητα. Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, τον εξάστερο τη νέα χρονιά θα κοουτσάρει ένας εκ των Εργκίν Αταμάν, Πάμπλο Λάσο. Επιλογές, δηλαδή, από το πάνω ράφι, όπως έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παράλληλα γίνονται κινήσεις και για παίκτες πρώτης διαλογής και όπως αναφέρεται συνεχώς ο Λούκα Βιλντόζα με τον Κώστα Αντετοκούνμπο είναι περιπτώσεις πολύ προχωρημένες.

Ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού» από κει και πέρα είναι ο Φακούντο Καμπάτσο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί. Και ο λόγος είναι ότι όλη η Ευρωλίγκα θα ψάξει το καλοκαίρι πλέι-μέικερ, ειδικά αν ο Βασίλιε Μίσιτς αποφασίσει να φύγει για το ΝΒΑ.

Εναλλακτική λύση μπορεί να είναι ο Ντάριους Τόμπσον, ο οποίος κάνει τρομερά πράγματα φέτος με την Μπασκόνια. Είναι ένας γκαρντ, που η Μπασκόνια τον πήρε από την άσημη Μπρίντιζι και μάλιστα πριν από την ιταλική ομάδα ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Η εξέλιξη του είναι τρομερή με αποτέλεσμα να είναι περιζήτητος πλέον μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας.

Ο Γιαννακόπουλος βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θέλοντας να δει και πάλι τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό πολύ ψηλά στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, όμως, πρέπει να λύσει και ορισμένα βασικά εξωαγωνιστικά θέματα και ειδικά αυτό της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, τομέας, όπου ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό ζήτημα.

Ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να οδηγήσει και πάλι την ομάδα του σε κανονικότητα και τώρα η ψυχολογία του είναι ακόμη πιο ανεβασμένη καθώς κόντρα σε Θεούς και δαίμονες μπόρεσε και έκανε το όνειρο πραγματικότητα: το ΟΑΚΑ δηλαδή να περάσει στα χέρια της ΚΑΕ, εξέλιξη, που δίνει πολλά ατού στον Παναθηναϊκό και την δυνατότητα στο μέλλον να έχει πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι Αταμάν, Σάρας για ΠΑΟ - Συγκρούεται και βάζει χρήματα ο Γιαννακόπουλος - Νέα εποχή με ΟΑΚΑ"!