Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν: ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από το ξύλο στη Μαδρίτη: Εγκληματικά χτυπήματα, γροθιές, κινήσεις WWE και νοκ-άουτ ο Έξουμ!
Μπάσκετ
| 2023-04-28 00:41:00

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ από το ξύλο στη Μαδρίτη: Εγκληματικά χτυπήματα, γροθιές, κινήσεις WWE και νοκ-άουτ ο Έξουμ!

Sportdog Team

Σοκάρουν τα νέα πλάνα από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών που οδήγησαν στην οριστική διακοπή, με το ματς στο +15 υπέρ των Σέρβων.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο παρκέ του «WiZink Center», λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν για το Game 2 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκα!

Συγκεκριμένα, δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο +15 για το 95-80 των Σέρβων, ένα σκληρό μαρκάρισμα του Γιουλ πάνω στον Πάντερ προκάλεσε γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε επιτέθηκε και ξάπλωσε στο παρκέ τον Ντάντε Έξουμ με κίνηση που θύμισε WWE και ο Αυστραλός αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, ενώ σοκ προκαλεί και η λαβή του Λεσόρ στον Μούσα, τον οποίο με τη σειρά του έριξε κάτω!

Μετά από αυτή την ένταση αποβλήθηκαν όλοι οι παίκτες εκτός του Ρούντι Φερνάντεθ που δεν μπήκε στον καβγά και κοιτούσε αποσβολωμένος τα όσα συνέβαιναν και το ματς διακόπηκε.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ το νέο ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags