Το δικό του σχόλιο για τη μεταφορά της σειράς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για τα πλέι οφ της Euroleague, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όσοι είχαν δει το πρώτο ματς και το είχαν δει σωστά, είχαν καταλάβει ότι το έργο δεν θα είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα λίγο διαφορετικό τον Ολυμπιακό, λίγο καλύτερο στο πρώτο δεκάλεπτο. Περίμενα η δεύτερη πεντάδα, το δεύτερο ροτέισον, να δώσει περισσότερα πράγματα, με αποτέλεσμα η Φενέρ να πάρει τον ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Έντουαρντς – όπως συνέβη με τον Κάνααν στο πρώτο ματς – να βγάλει κρίσιμα καλάθια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει περισσότερο στο τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός. Δύο βολές του ΜακΚίσικ, και δύο αμυντικά ριμπάουντ, θα τον είχαν κάνει να κλέψει το ματς. Η Φενέρ έχει κάνει πράγματα που στον δεύτερο γύρο δεν τα έκανε. Είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά είναι στο 50-50, αλλά όχι τον έχουν αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αλλά οφείλεται στην εικόνα. Δεν είναι ο Ολυμπιακός που βλέπαμε στα μέσα Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε αυτό το ματς. Είναι δεδομένο, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο στην Τουρκία», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" ο Σπανούλης από Περιστέρι - Ανατροπή πριν τον ΠΑΟ - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα!