Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρίχνει πολύ χρήμα ο Γιαννακόπουλος - Τρία τεράστια ονόματα της Ευρώπης για ΠΑΟ - 5αδα όνειρο για F4!
Μπάσκετ
| 2023-05-06 23:42:00

Ρίχνει πολύ χρήμα ο Γιαννακόπουλος - Τρία τεράστια ονόματα της Ευρώπης για ΠΑΟ - 5αδα όνειρο για F4!

του Pick n' Scroll

Ποιοι ήδη έκλεισαν και ποιον φέρνει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ! Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν επίπεδο και οι παίκτες που ετοιμάζονται να υπογράψουν, θα... απογειώσουν την ομάδα. Το Sportdog.gr παρουσιάζει την "χρυσή" λίστα του Τούρκου κόουτς.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε προ ημερών την πόρτα της εξόδου στον Ντουέιν Μπέικον, περιμένει την συνέχεια των πλέι-οφ για να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορεί και σκέφτεται σαφώς την επόμενη χρονιά. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα, τα οποία βέβαια έχουν αρχίσει να υλοποιούνται. Όπως είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν αλλά και το κλείσιμο ενός παίκτη από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Λούκα Βιλντόζα.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι το ίδιο εντυπωσιακή καθώς ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τρία από τα μεγαλύτερα αστέρια της Ευρωλίγκας: τον Καμπάτσο, τον Χεζόνια και τον Λεζόρ. Αν καταφέρει να τους πάρει, καταλαβαίνει ο καθένας ότι πάει για πολύ μεγάλα πράγματα, που φτάνουν μέχρι το φάιναλ-φορ.

Αρκεί να σκεφτείτε μία πεντάδα π.χ. με Καμπάτσο, Βιλντόζα, Χεζόνια, Παπαγιάννη (γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μείνει) και Λεζόρ.

Και από πίσω να έρχονται και άλλοι σπουδαίοι παίκτες με δύο Ελληνες να έχουν κλείσει ήδη, ο Μωραΐτης από το Περιστέρι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Φενέρ.

Αν δεν κλείσουν αυτοί οι παίκτες ή κάποιοι από αυτούς (μιλάμε για Καμπάτσο, Χεζόνια, Λεζόρ), σίγουρα θα παίξει μεταξύ άλλων το όνομα του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ θα γίνει και προσπάθεια να έρθει κάποια ξεχωριστή περίπτωση από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο Γιαννακόπουλος έχει μεγάλα κέφια και κυρίως έχει διάθεση να χαλάσει πολλά χρήματα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς μάλιστα τα τρία τελευταία χρόνια η ομάδα του πάει από το κακό στο χειρότερο, τουλάχιστον στην Ευρωλίγκα.

Ακόμη στο τραπέζι έχουν πέσει κι άλλες σπέσιαλ περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Ροντρίγκ Μπομπουά, τον οποίο έχει ο Αταμάν στην Εφές. Ο Γάλλος σουτέρ δεν έχει την φρεσκάδα, που είχε, έχει, όμως, την εμπειρία, καθώς και ένα σουτ, που δύσκολα το βρίσκεις στην Ευρώπη.

Όπως και να έχει, πρέπει να περιμένουμε του χρόνου ένα πάρα πολύ δυνατό Παναθηναϊκό, που θα κάνει πράγματα στην Ευρωλίγκα και θα κοντράρει στα ίσια έναν Ολυμπιακό, που πλέον έχει ξεφύγει πολύ του αντιπάλου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ματ Γιαννακόπουλου - Φέρνει πολλά εκατομμύρια στα ταμεία - Ενδιαφέρον από εταιρεία-κολοσσό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags