Facebook Pixel Καμπάτσο: Υπογραφή με άλλη ομάδα της Euroleague - Μάθε ποια
Μπάσκετ
| 2023-05-11 14:51:00

Χάνεται ο Καμπάτσο - Υπογράφει σε άλλη ομάδα της Euroleague - Τεράστια η πρόταση από ΠΑΟ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να φέρει τον Φακούντο Καμπάτσο στον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται πως τελικά ο Αργεντινός παίρνει την απόφασή του.

Ένας και μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα επιστρέψει από του χρόνου κιόλας στην κορυφή. Σίγουρα δηλαδή στην Ελλάδα και (μίνιμουμ) στην 8άδα της Euroleague, με βλέψεις για Final-4.

Γι' αυτό, άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε τα "κλειδιά" στον Εργκίν Αταμάν. Έχοντας ήδη κλείσει τους Λούκα Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και στοχεύοντας να κάνει το ίδιο προσεχώς με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, είναι κοινό μυστικό πως οι Πράσινοι είχαν κάνει το απόλυτο all in για την υπογραφή και του Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν είχε καταθέσει απλώς μία καλή πρόταση στον Αργεντινό γκαρντ. Του είχε δώσει μία οικονομική προσφορά, στα επίπεδα της οποίας δεν μπορεί να φτάσει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Ο Καμπάτσο είχε κολακευτεί μάλιστα και από την πρόταση και από την προσέγγιση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, με τον Αταμάν να μπορούσε κι αυτός εν δυνάμει να έπιαζε καθοριστικό ρόλο με κάποια απευθείας συνομιλία μαζί του, καθώς ο Τούρκος λογίζεται πλέον βαρύ "χαρτί" για το σύλλογο.

Γιατί χρησιμοποιούμε πια παρελθοντικό χρόνο; Διότι όπως φαίνεται ο Φακούντο Καμπάτσο έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στη Ρεάλ, η οποία ήταν εξ αρχής το μεγάλο φαβορί για τον Αργεντινό! Μάλιστα την είδηση για το επικείμενο "ναι" του Καμπάτσο στους Μαδριλένους επιβεβαιώνει και η κορυφαία ισπανική ιστοσελίδα, "Mundo Deportivo". 

"Εκτός απροόπτου ο Καμπάτσο θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έχει στο τραπέζι προσφορές πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά είναι διατεθειμένος να αρνηθεί πολλά χρήματα για να φορέσει ξανά τα λευκά. Στην πραγματικότητα, οι επαφές με τους Μαδριλένους είναι πολύ προχωρημένες και για να επισπεύσει τη διαδικασία, ο Καμπάτσο προσέλαβε νέο ατζέντη τον πρώην παίκτη της Ρεάλ και νυν μάνατζερ, Κίκε Βιγιαλόμπος", αναφέρει ενδεικτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και... βλέπει ΠΑΟ - Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags