Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καραδοκεί για Χεζόνια - Ενδεχόμενη επιστροφή
Μπάσκετ
| 2023-05-05 10:00:00

"Καραδοκεί" για Χεζόνια ο Παναθηναϊκός - Γι’ αυτό έχει... στραβώσει με Ρεάλ και σκέφτεται να φύγει! (Vid)

Sportdog Team

Πώς μπορεί να φορέσει ξανά τα πράσινα, αφού έχει συμβόλαιο; To Sportdog αναλύει τα δεδομένα με τον Κροάτη σταρ και το πως θα μπορούσε να εμπλακεί στην υπόθεση το Τριφύλλι.

Μάριο Χεζόνια: Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να είχε απασχολήσει πέρσι τους Πράσινους, αλλά πρακτικά κατέστη αδύνατο από τη στιγμή που είχε δώσει καιρό πριν τα χέρια με την Ρεάλ.

Αυτή η βιασύνη που επέδειξε πάντως ο Χεζόνια, δεν του έχει βγει σε απόλυτο βαθμό μέχρι στιγμής. Ενώ την περασμένη σεζόν ο 27χρονος άλλοτε NBAer διέπρεψε ως παίκτης της Ούνιξ Καζάν, μετρώντας 14,2 πόντους, 6,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 44% εντός πεδιάς σε 25 αγώνες στη Euroleague, τη φετινή σεζόν στη Μαδρίτη βλέπει το χρόνο, το χώρο και το ρόλο του να μικραίνει.

Συγκεκριμένα ο Μάριο Χεζόνια παίζει κάτι περισσότερο από 18 λεπτά μέσο όρο στην Euroleague με μέσο όρο 10,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 0,6 κλεψίματα, με ευστοχία 50,5% από το δίποντο και 46,6% από το τρίποντο. Το χειρότερο για τον ίδιο όμως δεν είναι αμιγώς οι αριθμοί, αλλά το ότι σπάνια πατάει παρκέ όταν τα παιχνίδια κρίνονται, βλέποντας την ίδια στιγμή τον Μούσα να πρωταγωνιστεί.

Προφανώς, μετράει για τον Χεζόνια το γεγονός ότι πήγε σε μία ομάδα με την οποία μπορεί να πανηγυρίσει τίτλους, ενώ ταυτόχρονα μιλάμε φυσικά για ένα τεράστιο μέγεθος συλλόγου. Από την άλλη όσοι γνωρίζουν καλά τον Χεζόνια, ξέρουν ότι ήθελε να πάει κάπου για να συνιστά πρωταγωνιστή. Και στη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής αυτό δεν το βρίσκει, ούτε προβλέπεται κιόλας.

Γι' αυτό δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Χεζόνια να έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αγορά, με τον Παναθηναϊκό να μπορούσε ν' αποτελέσει μία εν δυνάμει επιλογή του! Στον Εξάστερο άλλωστε δεν τον ξεχνούν κι εφόσον βρουν πρόσφορο έδαφος, παραμονεύουν για να κάνουν την κίνησή τους και να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει - Ποιο το τελικό... εμπόδιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags